- 5,735
- 5,626
- 113
Dünya üzerindeki global güncelleme beni bulmuş
Sıfır çekersin ilk gün vazgeçersinBu yüksek 10 oranlardan sürprizlere her gece 500 atsak 10 oyuncuya 1 gelse kar zarar yok 2 si gelse kar direkt mantıgi var mı NBA istatistik takip etmiyorum çok
Sordum sadece sermayesi olan adamın işi o benim başka bir sistemim var kafamda onu uygulayacagim ama aylardır yüksek çekim yapamdigim için uygulamaya baslayamadim elime ilk geçen 50-60k da sistemim belliSıfır çekersin ilk gün vazgeçersin
Sanada
Ne sistemin 1.20 orana vurup günlük para çıkarmak mıSordum sadece sermayesi olan adamın işi o benim başka bir sistemim var kafamda onu uygulayacagim ama aylardır yüksek çekim yapamdigim için uygulamaya baslayamadim elime ilk geçen 50-60k da sistemim belli
naber broSanada
Yok hayır tabii ki öyle bir şey sürdürülebilir değilNe sistemin 1.20 orana vurup günlük para çıkarmak mı
Benimki patladı bile eklemeseymiş daha iyi bide tek msç yaptık peh 2 küsür orandıMaxi ekledi @JoeQuanqa
onun kendi grubu yok mu oraya yaz@Muroo1988 mat aldın mı knk
1.6 tek maça girdim 25 dk sonra batmış olurumBenimki patladı bile eklemeseymiş daha iyi bide tek msç yaptık peh 2 küsür orandı
Limoni mi aranız kralonun kendi grubu yok mu oraya yaz
Adam kendine konu açtı kimse rahatsız etmesin diye. Oraya yaz sen de bize rahatsızlık verme diyorLimoni mi aranız kral
Tebrikler11-0 oldu wonanzaaaaaaaaaa
Ne alaka rahatsızlık kardeşAdam kendine konu açtı kimse rahatsız etmesin diye. Oraya yaz sen de bize rahatsızlık verme diyor