- 30,230
- 30,234
- 113
Kötü sennaber bro
Kötü sennaber bro
TebriklerNe avı tekaliye sor bak nasıl oynuyorum bu oyunu az önce 100 TL yi orda 3 dk da 4k yaptım. Dün 30 TL yi 3k yaptim
3 adım da çok yavaş oldu ama lose oldu deme2.adım çok seri kazandı
as broSelamün aleyküm bol sanslar herkese
Aleyküm selam kayıp balık nemaSelamün aleyküm bol sanslar herkese
Parası olmayanı kimse sormuyor kral arada buralardayiz 😂Aleyküm selam kayıp balık nema
Reis bu akşam arsenal maçına korner ve toplam gol kuponu yapacaksan bi emoji bırakır mısın
Adam a durduk yere sataşıldı laf edildi konuyla alakası bile yokken etiket attılar sonucunda sadece o mu ban yedi
Olum tepkime kasmak için herkese aynı şeyi yazıyon sende puahahhReis bu akşam arsenal maçına korner ve toplam gol kuponu yapacaksan bi emoji bırakır mısın
Etiket atıp konuya çağıran ortalığı karıştıran ama dikkat edilmiyorAdam a durduk yere sataşıldı laf edildi konuyla alakası bile yokken etiket attılar sonucunda sadece o mu ban yedi
Konuda olmayan birisi geldi onu etiketlefi Suzi diye birisi burdan birisi de onun sohbet konusu var oraya yaz dedi sadece nerde tahrik varAdam a durduk yere sataşıldı laf edildi konuyla alakası bile yokken etiket attılar sonucunda sadece o mu ban yedi
Emoji bırak lütfen 😄Olum tepkime kasmak için herkese aynı şeyi yazıyon sende puahahh
Bizden birisi etiket atmadı la zaten orda aktif konustugu birisi etiket atmıs suzı fiyeEtiket atıp konuya çağıran ortalığı karıştıran ama dikkat edilmiyor
Biliriz biliriz merak etme 😅Parası olmayanı kimse sormuyor kral arada buralardayiz 😂
Ne alaka lanOlum tepkime kasmak için herkese aynı şeyi yazıyon sende puahahh
Etiket atıp konuya çağıran ortalığı karıştıran ama dikkat edilmiyor
Ben saldım burayı ya eskiden daha güzeldi @Erhan2121 haklı valla kimseyle muhabbete gerek yok bu konudada @Barrios haklı siz eğlenmeyi hoş vakit geçirmeyi bilmiyonzuKonuda olmayan birisi geldi onu etiketlefi Suzi diye birisi burdan birisi de onun sohbet konusu var oraya yaz dedi sadece nerde tahrik var