- 30,177
- 30,176
- 113
Metin şu konuda ortalığı karıştıran bir kişi var yemin ediyorum ayrı bir zevk alıyor kaostan ve kimse bunu görmüyorSende körlük var
Metin şu konuda ortalığı karıştıran bir kişi var yemin ediyorum ayrı bir zevk alıyor kaostan ve kimse bunu görmüyorSende körlük var
Çok laf yapma. Tahrik ediyorsun. Gelip burda üste cikma.yaw birader ne yazıp silmesi ne saçmalıyon ben boş adamları kaale alıp cevap bile vermem bildirdim ve 1 hafta susturuldu neyi uzatıyon
Konu senin konun kardeşim bence kafana yatmayan huzuru kaçıran herkese birdaha benim konuma gelme diyebilirsin bu herkes için geçerli , ee o kişide ısrarla gelirse istenmeyen evde zorla misafir olmuş olurMetin şu konuda ortalığı karıştıran bir kişi var yemin ediyorum ayrı bir zevk alıyor kaostan ve kimse bunu görmüyor
Bıraz sahıp cık konuya adama hala bos adam dıyoMetin şu konuda ortalığı karıştıran bir kişi var yemin ediyorum ayrı bir zevk alıyor kaostan ve kimse bunu görmüyor
Adamı seviyorum kerata merata ama işte huylu huyundan vazgeçmiyor 😅 zenginde değil fasfakir birisi niye gelme diyemiyorum anlamıyorum bağlama büyüsü yapmışKonu senin konun kardeşim bence kafana yatmayan huzuru kaçıran herkese birdaha benim konuma gelme diyebilirsin bu herkes için geçerli , ee o kişide ısrarla gelirse istenmeyen evde zorla misafir olmuş olur
benim ağzımı açtırma tahrik mahrik yok önce uslubu ogrensin herkes ondan sonra konussun yok öyle burası babasının mekanı mı küfür ettiği an raporlanır ve cezasını aldı olay kapandı uzatmaÇok laf yapma. Tahrik ediyorsun. Gelip burda üste cikma.
Fakirleri sevelim zenginleri ezelimAdamı seviyorum kerata merata ama işte huylu huyundan vazgeçmiyor 😅 zenginde değil fasfakir birisi niye gelme diyemiyorum anlamıyorum bağlama büyüsü yapmış
Hala devam ediyorsun ve ilginç olan onlrda senin tuzağına düşüyorBıraz sahıp cık konuya adama hala bos adam dıyo
Okbenim ağzımı açtırma tahrik mahrik yok önce uslubu ogrensin herkes ondan sonra konussun yok öyle burası babasının mekanı mı küfür ettiği an raporlanır ve cezasını aldı olay kapandı uzatma
Slotlara duduk calan adam naber lenFakirleri sevelim zenginleri ezelim
Aynen ondan seviyorum demk ki pujhajFakirleri sevelim zenginleri ezelim
Helal hakaret laf sokma yok
Kötü kötü ve daha kötüsü en kötü.Slotlara duduk calan adam naber len
Bu dünyada bir senin bir benim yüzümüz gülmez ahmetimBattık anasını satıyım nerden bulaştık baskete ya
Duzelır beKötü kötü ve daha kötüsü en kötü.
Deli gibi sayı çıkan maç ben üst girince 4dk 5 sayı çıkıyoBu dünyada bir senin bir benim yüzümüz gülmez ahmetim
Bu dünyada bir senin bir benim yüzümüz gülmez ahmetim
O hep oluyor niye anlamsızDeli gibi sayı çıkan maç ben üst girince 4dk 5 sayı çıkıyo