- 9,260
- 4,572
- 113
Yaw makina laf soktu az bakın. Silmiş. Gereksiz mı de konudan burdan biri etiket atti. Muro burda suçlu bile değilBizden birisi etiket atmadı la zaten orda aktif konustugu birisi etiket atmıs suzı fiye
Yaw makina laf soktu az bakın. Silmiş. Gereksiz mı de konudan burdan biri etiket atti. Muro burda suçlu bile değilBizden birisi etiket atmadı la zaten orda aktif konustugu birisi etiket atmıs suzı fiye
Tepkime 20k olunca başkan trx isticek senden 😅Ne alaka lan
TmmBen saldım burayı ya eskiden daha güzeldi @Erhan2121 haklı valla kimseyle muhabbete gerek yok bu konudada @Barrios haklı siz eğlenmeyi hoş vakit geçirmeyi bilmiyonzu
o zaman tahrik olmucaksın dostumAdam a durduk yere sataşıldı laf edildi konuyla alakası bile yokken etiket attılar sonucunda sadece o mu ban yedi
forum etkinligini mi yapıyon adımlar bitmiyo3.adım basket denedik kesin patlarız ve basketbola küseriz bol şans
Eyvallah
Laf sokmamıs ki kendi konusu var buraya niye etiket atıyon demişYaw makina laf soktu az bakın. Silmiş. Gereksiz mı de konudan burdan biri etiket atti. Muro burda suçlu bile değil
Tahrik edenin suçu yoksa tamamdır kolay gelsino zaman tahrik olmucaksın dostum
Sende tahrik olursan, yorumuna bakılır sadece sen yasaklanırsın.
300 lira kasa kasa basıyorum çevrim çok yaforum etkinligini mi yapıyon adımlar bitmiyo
Nolur salma yalvarırımBen saldım burayı ya eskiden daha güzeldi @Erhan2121 haklı valla kimseyle muhabbete gerek yok bu konudada @Barrios haklı siz eğlenmeyi hoş vakit geçirmeyi bilmiyonzu
Adam değil diye yazdı Salih silmiş! Yorumları görmeden yorum yapmayınLaf sokmamıs ki kendi konusu var buraya niye etiket atıyon demiş
Sende körlük varLaf sokmamıs ki kendi konusu var buraya niye etiket atıyon demiş
Boş yapıyor işte neyse konuyu kapattım size iyi forumlarAdam değil diye yazdı Salih silmiş! Yorumları görmeden yorum yapmayın
o zaman suan 1200 liralık adım mı bu300 lira kasa kasa basıyorum çevrim çok ya
Onu görmedim ama öyle yazdıysa hakaret etmek yerine bildirmeliydi çünkü burda birbirimize hakaret etmek hiçbir işe yaramıyor görüyorsunuz Ban sebebi sadece başkan hergün anasyfada paylaşıyor ve orada yönetime bildir tuşu var kötü lafı bildirin hemen gerken yapılıyorAdam değil diye yazdı Salih silmiş! Yorumları görmeden yorum yapmayın
Aşağı yukarıo zaman suan 1200 liralık adım mı bu
yaw birader ne yazıp silmesi ne saçmalıyon ben boş adamları kaale alıp cevap bile vermem bildirdim ve 1 hafta susturuldu neyi uzatıyonAdam değil diye yazdı Salih silmiş! Yorumları görmeden yorum yapmayın
yaw kanka ne yazıp silmesi sana demedim mi cevap bile vermem diye ban yemeye ne gerek var raporla geç yaptıkOnu görmedim ama öyle yazdıysa hakaret etmek yerine bildirmeliydi çünkü burda birbirimize hakaret etmek hiçbir işe yaramıyor görüyorsunuz Ban sebebi sadece başkan hergün anasyfada paylaşıyor ve orada yönetime bildir tuşu var kötü lafı bildirin hemen gerken yapılıyor