- 9,310
- 4,623
- 113
TünaydınTunaydin
TünaydınTunaydin
Gece gece de kaldıNba gece yine para dağıtmış biz yanlis secimler yapmisiz![]()
Bare metinin üzerinde dene de boşa gitmesinAşırı modum düşük heran banlanabilirim
Benle sorunun varsa konum atman yeterlıBare metinin üzerinde dene de boşa gitmesin
Gelceni düşüncem atarımda daha kapının önüne çıkamıyon metoBenle sorunun varsa konum atman yeterlı
Benle sorunun varsa konum atman yeterlı
Kuzma double-double 12 orandan aldım 7 ribde kaldı takımın en kısası 11 rib almışNba gece yine para dağıtmış biz yanlis secimler yapmisiz![]()
Aynen hepınız sadet pekersınızGelceni düşüncem atarımda daha kapının önüne çıkamıyon meto
Dusmanın varsa bu sıteye uye yap dedılerSenin yüzünden çekiyorum bu çileyi zaten
küçük hesaplarAynen hepınız sadet pekersınız
Ben zaten acıların gozdesı oldumküçük hesaplar
ÜzüldümBen zaten acıların gozdesı oldum
Neler yasanmısSana istediğini verirsem benimle olan işin biter ama, onun için özür dilemeyeceğim. Beni de kullanıp bir kenara atmana izin vermeyeceğim bad boii![]()
Helal kralJsjsjsj ebesinin amı ahahah 1 kazanırken 2 dağıtıyotuz bunu deme shshsh
TşkTeşekkürler bekliyorum
Bak nereden nereye gelmişiz @AnthonyEdwards lütfen geçmişi hatırlatma ağlarımKanka senin hedefler neyse onunda hayat yaşam standartı o işte öyle düşün![]()
Şu muhabbete bak püü reziller sizi neler konuşuyolarİçerdeydik genelde o yüzden gözüküyordu kilottan çok tangalar🤣
Gece kevin porter td druymond double double yaptiKuzma double-double 12 orandan aldım 7 ribde kaldı takımın en kısası 11 rib almış