- 36,226
- 28,278
- 113
Metinin olayı para metine para at en dolandırıcı adamı gelir över burdaHayırdır aga metinle misin benimle mi tercihini yap muhabbet faln hayırdır hwhshds
Metinin olayı para metine para at en dolandırıcı adamı gelir över burdaHayırdır aga metinle misin benimle mi tercihini yap muhabbet faln hayırdır hwhshds
Bir ara sana yatırım tavsiyesi vereyim dm at boşluğunda da%5 ekledi soho onuda 2 maçlı kombine demiş 2 maç yazıp tekten yattım
Sen temizlendin mi tamamenForumun gerçeği neyse onu söylüyorum bu konuda Bana bile iftira atıldı ne bekliyorsun
Kansız ege sapsap adamdırMetinin olayı para metine para at en dolandırıcı adamı gelir över burda
Cenazem var bursadayım ATM uzak çıkınca atarım kanka12 k var mı bonus alalım
Geçmiş olsun%5 ekledi soho onuda 2 maçlı kombine demiş 2 maç yazıp tekten yattım
Kefenın cebı yokCenazem var bursadayım ATM uzak çıkınca atarım kanka
Ben bakireligimi koruyorum bu konuda hshxhxForumun gerçeği neyse onu söylüyorum bu konuda Bana bile iftira atıldı ne bekliyorsun
Kendininkilerde gelde bana yazmıs diğer yerden baya yükseldi suanErhana 2 maç dedim oynamamıştı ikisi de gelmiş
Allah nazarlardan korusun puajajBen bakireligimi koruyorum bu konuda hshxhx
Dün yaladigi adamı bugün gömüyorMetinin olayı para metine para at en dolandırıcı adamı gelir över burda
Benim 2 maçı mat koduyla oynayacaktı zaten ama çok bankoyduKendininkilerde gelde bana yazmıs diğer yerden baya yükseldi suan
Onun ben kanını ne yapayım zürriyetsiz dün liste falan yaptı ya beni tokatladı 2k Dubai dondurması nickle kaypak herifBaşka bir hesapla gelse 50k dağıtsa forum reis çeker 😂
Belkide bastıBenim 2 maçı mat koduyla oynayacaktı zaten ama çok bankoydu
Tahır neyse onu solerım ben sız 500 aldınız bsey kazanmadınız 500 almadkm bsey kaybetmedım herkes dunku gıbıDün yaladigi adamı bugün gömüyor
Biz de birileriyiz23 de başlayan iki nba maçı var ya. İkisine de alt gir ilk çeyrek. Atarlarsa sövelim 40 bile çıkmaması lazım
Dubai çikolatası iken benide dolandurmıştı kansızon o olduğunu bilmiyordunOnun ben kanını ne yapayım zürriyetsiz dün liste falan yaptı ya beni tokatladı 2k Dubai dondurması nickle kaypak herif
Senin o 300 liralık yalanın sana çok şeye mal oldu da neyse uzatmıcamKefenın cebı yok
Yok slota girdim kaybettim dedi zaten 80 lira falandıBelkide bastı