- 17,161
- 14,021
- 113
Reis ben ona öyle bir tutuldum ki şuan bana tokat atmıştı it dubaiçikolatası Nick ile aynı kişiymişDün yaladigi adamı bugün gömüyor
Reis ben ona öyle bir tutuldum ki şuan bana tokat atmıştı it dubaiçikolatası Nick ile aynı kişiymişDün yaladigi adamı bugün gömüyor
500 mu aldık hsshshshsha 10k attı bana 7 k dağıtım 3k benim için sen uyu hala şuan 35k oldu o para kazandım biraz işteTahır neyse onu solerım ben sız 500 aldınız bsey kazanmadınız 500 almadkm bsey kaybetmedım herkes dunku gıbı
Adam tokatladıklarını dün liste dışı bıraktı helal olsun çaldığını geri vermiyorDubai çikolatası iken benide dolandurmıştı kansızon o olduğunu bilmiyordun
Hakkını helal et fani dunyaSenin o 300 liralık yalanın sana çok şeye mal oldu da neyse uzatmıcam
Kankammmm500 mu aldık hsshshshsha 10k attı bana 7 k dağıtım 3k benim için sen uyu hala şuan 35k oldu o para kazandım biraz işte
Burda konu o değilKansız isimli arkadaş parsları dağıtmış galiba konu kapanmış
🤔500 mu aldık hsshshshsha 10k attı bana 7 k dağıtım 3k benim için sen uyu hala şuan 35k oldu o para kazandım biraz işte
Drogbayı dolandırmıstı zamanında ondan sonra formu bırakmıştı demekki kansız olarak takılıyormuş bende çok sasırdımDubai çikolatası iken benide dolandurmıştı kansızon o olduğunu bilmiyordun
Parası var ramo nün yapisman lazimHakkını helal et fani dunya
İnanalım mı güncel kasaya 😂500 mu aldık hsshshshsha 10k attı bana 7 k dağıtım 3k benim için sen uyu hala şuan 35k oldu o para kazandım biraz işte
Drogba ile aynı gün dolandırdı beni geçen yıldan bahsediyor isen Drogba ile çok sövdük bunaDrogbayı dolandırmıstı zamanında ondan sonra formu bırakmıştı demekki kansız olarak takılıyormuş bende çok sasırdım
Varsa kendıne sende dagıtımcısı olsunParası var ramo nün yapisman lazim
Hakedisleri herkesin gönderdim dediği şekilde senin payına 1k düşmüştü bazılarına 500
Sen mi etiket atıyodun dubai çikolatasına bi ara. Öyle bişe hatırlıyorumDrogbayı dolandırmıstı zamanında ondan sonra formu bırakmıştı demekki kansız olarak takılıyormuş bende çok sasırdım
Messelaa yani hahdssİnanalım mı güncel kasaya 😂
Onu demiyom la 🤣Hakedisleri herkesin gönderdim dediği şekilde senin payına 1k düşmüştü bazılarına 500
Konuda olurmuydu sence 30k olsa 😀😀İnanalım mı güncel kasaya 😂
Bana da 1 gelmiştiHakedisleri herkesin gönderdim dediği şekilde senin payına 1k düşmüştü bazılarına 500
Onunla benim aramda para mevzusu olmaz 2 o 1 ben 1 o 2 ben sorarız durumlar nasıl diye 300 lira da borç adı altında hiç bir zaman almadım sorabilirsin durumumuzu sorun olmuş mu hiçVarsa kendıne sende dagıtımcısı olsun