- 36,277
- 28,346
- 113
Helal olsun benden büyüksün sonuçta yine bısey demiyorum Allah dusurmesın zor duruma fesat bir adam değilim benHakkını helal et fani dunya
Helal olsun benden büyüksün sonuçta yine bısey demiyorum Allah dusurmesın zor duruma fesat bir adam değilim benHakkını helal et fani dunya
Olurdu niye olmasın 300k demedi awKonuda olurmuydu sence 30k olsa 😀😀
Yok valla tahir maaşı bekliyorum ateşle de jokr alalımParası var ramo nün yapisman lazim
Ben sorununuz oldu felan demedımkı o nerden cıktıOnunla benim aramda para mevzusu olmaz 2 o 1 ben 1 o 2 ben sorarız durumlar nasıl diye 300 lira da borç adı altında hiç bir zaman almadım sorabilirsin durumumuzu sorun olmuş mu hiç
Yav kendide biliyor 150k varken de konudaydim ben parasızken giresim gelmiyor benim konuya asılOlurdu niye olmasın 300k demedi aw
Salla lo uzatma bosverOnunla benim aramda para mevzusu olmaz 2 o 1 ben 1 o 2 ben sorarız durumlar nasıl diye 300 lira da borç adı altında hiç bir zaman almadım sorabilirsin durumumuzu sorun olmuş mu hiç
Kışkırtıyor seni inat edip şırda 3 kişiye joker aldır diyeYav kendide biliyor 150k varken de konudaydim ben parasızken giresim gelmiyor benim konuya asıl
Maç yok baktım şimdi de varsa aklında kupon alalım kanka sana hayır dememYok valla tahir maaşı bekliyorum ateşle de jokr alalım
Adamı banlatmışlar paradan değil multiden@kansız yazınca çıkmıyo
Sende mı mahdursunLan kansız aynı kişi demi maaş olayında çakmak lazımdı benim Dubai oldunu a.q
Yav onlybet id iki hesaptan yazmış aptal. Nasıl daha önce kimse farketmemişAdamı banlatmışlar paradan değil multiden
Bugun bıtane saha buldum ben cıft hesapYav onlybet id iki hesaptan yazmış aptal. Nasıl daha önce kimse farketmemiş
Kimse okumuyor dur ki onları ama olan olmuş konuyı kapatalım para bulmaya odaklanalım ğuajajYav onlybet id iki hesaptan yazmış aptal. Nasıl daha önce kimse farketmemiş