- 30,301
- 11,136
- 113
Valla ben yeni mevzulari bilmiyorum ama eskiden bi 5k ya yakın dagitti ama 20k ya yakın milletten toplamıştı sonradolandırıcı dedikleri adam geçen bize para dağıttı
Valla ben yeni mevzulari bilmiyorum ama eskiden bi 5k ya yakın dagitti ama 20k ya yakın milletten toplamıştı sonradolandırıcı dedikleri adam geçen bize para dağıttı
Evet kanka tanıyorumOrcun colakoğlu diye bir spiker var tanıyon mu 😁
Orkun orkunOrcun colakoğlu diye bir spiker var tanıyon mu 😁
Yok la bana bısey gelmedi haberim yoktu görseydim zaten istemezdim onun parasını iyi ki de atmamış aqBurda dağıtım oldu tahir sayıyodu losers müdavimlerini
Adam sülün Osman gibi 5 dağıtıp 20 topluyor ticari kafa süper zürriyetsiz deValla ben yeni mevzulari bilmiyorum ama eskiden bi 5k ya yakın dagitti ama 20k ya yakın milletten toplamıştı sonra
Hadi canım gerçekten miOrkun orkun
Bilmiyorum artık kanka burda baya kişiye dağıttı dün yani ben seni de eklemiştir tahir diye düşündümYok la bana bısey gelmedi haberim yoktu görseydim zaten istemezdim onun parasını iyi ki de atmamış aq
Beni niye eklesin olm ben o çocuğa neler dedim zamanında benim o çocukla para muhabbetim yok olmaz da zatenBilmiyorum artık kanka burda baya kişiye dağıttı dün yani ben seni de eklemiştir tahir diye düşündüm
He o zaman yazdıysa da kansız atmamıştır. Doğrudur kankaBeni niye eklesin olm ben o çocuğa neler dedim zamanında benim o çocukla para muhabbetim yok olmaz da zaten
Bosver kapatalım konuyu belkı yanlıs anlasılma vardırHe o zaman yazdıysa da kansız atmamıştır. Doğrudur kanka
Sen dün beni bişeye mi yazdın kardeşim @tahir1603 ne bu liste konusuHe o zaman yazdıysa da kansız atmamıştır. Doğrudur kanka
Yok ben eskiden de onunla samimiydim benim attığımdan çok daha fazlasını attı bana kendi isteğiyle@tahir1603 kanka seni de tokatlamadı insallah sen onunla samimiydin
YokPoker sponsor varmı arkadasaklar
Olum salak salak konuşmaSağ kolu herseyı
Konudakilere para dedi listeye seni de aldım sonra kendi yazdi bunlara at diye 6-7 kişiSen dün beni bişeye mi yazdın kardeşim @tahir1603 ne bu liste konusu
Kanka benı lıste dısı yaptınız allahından bul dedım 24 saat gecmedıOlum salak salak konuşma
Kansız dağıtıma yaparken losers müdavimlerini listeledin ya. Maximi ekledin mi onu soruyo ben illa ki eklemissindr diye dedim de hatırlamıyorumYok ben eskiden de onunla samimiydim benim attığımdan çok daha fazlasını attı bana kendi isteğiyle
Ekledim zatenKansız dağıtıma yaparken losers müdavimlerini listeledin ya. Maximi ekledin mi onu soruyo ben illa ki eklemissindr diye dedim de hatırlamıyorum
Sen tehlikeli adamsın senden dost da olmaz düşman daKanka benı lıste dısı yaptınız allahından bul dedım 24 saat gecmedı
Benden dolandırıc olmazSen tehlikeli adamsın senden dost da olmaz düşman da