Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,103
14,812
113
O kadar da değil kanka 1 günü bile vermezsin şimdi makarasına bunu diyon ama
Yav vallahi bitik durumdayız hepimiz makarasındayiz da kusura bakmayın sabah saat 7 de insanlar ise güce giderken biz sıcak yatağınızda goygoy peşindeyiz hemde bu yasta bu batisin ayak sesleri yani aklı başında bi adam burda bu saatte ne işi var

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,482
14,547
113
Kumarın zaten maddiyattan çok manevi zararı var ben buna yüzde yüz ikna oldum
O yüzden kendisini kumar bağımlısı olarak gören kimseye evlilik tavsiye etmiyorum sonra bana kızıyorlar ne alaka diye çok alaka kardeşim.. o gün şeytan Dürtmüş maaşı yemişsin moral sıfır çatacak yer ararsin oda eşin olur psikopat biriysen dayağa şiddete kadar gider. Öyle kendini kurtarmak için evlilik düşünen insanlar vebalden başka birşeye girmez ve evlenince daha çok kumar oynarlar geçecekler o işleri. Bekarken seçenek çok çıkar takılırsin evliyken mecbur akşam o eve gireceksin.

whyNssss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,081
366
83
Yav vallahi bitik durumdayız hepimiz makarasındayiz da kusura bakmayın sabah saat 7 de insanlar ise güce giderken biz sıcak yatağınızda goygoy peşindeyiz hemde bu yasta bu batisin ayak sesleri yani aklı başında bi adam burda bu saatte ne işi var
kansız dışarda kalıyo öyle deme

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,875
14,632
113
Ben burdaki çoğu kişinin ortalamanın üstü zekada olduğunu düşünüyorum. Kimse gerizekalı değil. Hatalar yaptık, dönemiyoruz.

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,482
14,547
113
Yaşın genç bol keseden veriyosun ömründen. Hele bi 30larına gel. Toprağa gömdüğün insan sayısı artsın o zaman görecem seni
Dün anneme 15 yaşında yazdığım mektubu gördüm annem o zaman genç biz yaşlarında birde şimdiki halini gördüm saçında ak yüzünde lekeler kırışıklıklar , insan bir tuhaf oluyor vay be zaman neleri almış götürmüş diyorsun. 30 lu yaşlar asıl sınavın başladığı yaşlardır.

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,875
14,632
113
O yüzden kendisini kumar bağımlısı olarak gören kimseye evlilik tavsiye etmiyorum sonra bana kızıyorlar ne alaka diye çok alaka kardeşim.. o gün şeytan Dürtmüş maaşı yemişsin moral sıfır çatacak yer ararsin oda eşin olur psikopat biriysen dayağa şiddete kadar gider. Öyle kendini kurtarmak için evlilik düşünen insanlar vebalden başka birşeye girmez ve evlenince daha çok kumar oynarlar geçecekler o işleri. Bekarken seçenek çok çıkar takılırsin evliyken mecbur akşam o eve gireceksin.
Ben evlilik düşünmüyorum zaten. Olur da bi gün o yola gireceksem kumarı hayatımdan tamamen çıkarmış olurum zaten

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,343
28,435
113
Aga biz niye hep birilerinin bizi tetiklemesini bekliyoruz. Kendimiz girdik bu çukura. Elimizden kimse tutmadı o gün. Çıkarken ele ihtiyaç duyuyoruz ne aciziz aq
Mesele inan para değil vallahi bak para değil ha benim şuan borcum yok mesela paraya ihtiyacım yok ama canım sıkılıyor oynayasım geliyor anladın mı bu iş tamamen başka bıseyden keyif alamamızdan kaynaklanıyor şimdi sen çalışsan ben sana söylim en fazla 6 ayda borçları sıfırlarsın ama 6 ay çalışma böyle kumar oynamaya devam et sıfırlayamazsın anca işte benim başıma gelen gibi bi kazanç gelmesi lazım ki o da çok şans sende biliyorsun bana mesela daha gelmez ben sanmıyorum ama işte zevkine oynuyoruz o beni sinirlendiriyor ben o konuda kendime çok kızıyorum ha şu da var çevrendeki insanların hepsi evlendiği için insan yalnız kalıyor bi yerde istediğin kadar arkadaşın olsun evli oldukları zaman hıc bir zaman eskisi gibi olamıyorsun çok uzun yazdım yeter konuşturma beni aq

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,875
14,632
113
Dün anneme 15 yaşında yazdığım mektubu gördüm annem o zaman genç biz yaşlarında birde şimdiki halini gördüm saçında ak yüzünde lekeler kırışıklıklar , insan bir tuhaf oluyor vay be zaman neleri almış götürmüş diyorsun. 30 lu yaşlar asıl sınavın başladığı yaşlardır.
Dayılarımı amcalarımı kaybettim. Köyde yaşadığımız için hep bi aradaydık sürekli görürdüm. Biri kanserden gitti biri uykusunda kalp krizinden. Çevrendekilerin yaşlandığını, öldüğünü görmek hayatın kuralı evet ama bazen zor geliyor

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Kumar zeki adam işi akıllı oynayan kumardan her zaman kazanır

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,875
14,632
113
Mesele inan para değil vallahi bak para değil ha benim şuan borcum yok mesela paraya ihtiyacım yok ama canım sıkılıyor oynayasım geliyor anladın mı bu iş tamamen başka bıseyden keyif alamamızdan kaynaklanıyor şimdi sen çalışsan ben sana söylim en fazla 6 ayda borçları sıfırlarsın ama 6 ay çalışma böyle kumar oynamaya devam et sıfırlayamazsın anca işte benim başıma gelen gibi bi kazanç gelmesi lazım ki o da çok şans sende biliyorsun bana mesela daha gelmez ben sanmıyorum ama işte zevkine oynuyoruz o beni sinirlendiriyor ben o konuda kendime çok kızıyorum ha şu da var çevrendeki insanların hepsi evlendiği için insan yalnız kalıyor bi yerde istediğin kadar arkadaşın olsun evli oldukları zaman hıc bir zaman eskisi gibi olamıyorsun çok uzun yazdım yeter konuşturma beni aq
Bi seneye yakın bırakmıştım. Sonra tam da dediğin gibi oldu arkadaşlarım evlendi. Borçsuzluk da batmaya başladı heralde bi yandan bana aq. Şimdi çuvalla borç oldu. Dönecem bi şekil burdan da bakalım nasıl

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,482
14,547
113
Dayılarımı amcalarımı kaybettim. Köyde yaşadığımız için hep bi aradaydık sürekli görürdüm. Biri kanserden gitti biri uykusunda kalp krizinden. Çevrendekilerin yaşlandığını, öldüğünü görmek hayatın kuralı evet ama bazen zor geliyor
Başın sağolsun kardeşim kopyala yapıştır gibi hayatımız var işte bak aynı yaşta olmanın vermiş olduğu eksiler insan hayatında 30 dan sonra her geçen sene geçmişteki 5 yıla bedel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...