- 23,846
- 14,603
- 113
Stephon castle iti 6 asist yapmış. Geçen maç 5 bile yapmadı ki 1k alayım 🤣
dm at laKumar zeki adam işi akıllı oynayan kumardan her zaman kazanır
Hay dm nedm at la
net geldi bileDallas san antonio maçı 233.5 alt olursa 7 kişiye 2k
Tebrikler hshdssDallas san antonio maçı 233.5 alt olursa 7 kişiye 2k
5dk kururnet geldi bile
Barem 320 ama bol şans diyelim genedeDallas san antonio maçı 233.5 alt olursa 7 kişiye 2k
5dk boş geçer şimdi öyle dedim ya. Risk almadım baremin 20 altını söyledim jxkxkslaTebrikler hshdss
200 alt olarak güncelle sen hagshzs5dk boş geçer şimdi öyle dedim ya. Risk almadım baremin 20 altını söyledim jxkxksla
İnsallah bro hepimiz hakında hayırlısı olsun ne diyelimBi seneye yakın bırakmıştım. Sonra tam da dediğin gibi oldu arkadaşlarım evlendi. Borçsuzluk da batmaya başladı heralde bi yandan bana aq. Şimdi çuvalla borç oldu. Dönecem bi şekil burdan da bakalım nasıl
@KANSIZ sayesinde oldu arkadaşta gönlü zenginlik gösterdi bi talep yok hwhsdBiz burada dertlere derman ararken bir arka konuda ne paralar dönmüş 😂😂
Mesajları silsekmi Shell uyandığında banlamasin puahhaha@KANSIZ sayesinde oldu arkadaşta gönlü zenginlik gösterdi bi talep yok hwhsd
Sağolsun gardaşım kesesine bereket bizden birileri kazansın kimin aldığının önemi yok 🙏@KANSIZ sayesinde oldu arkadaşta gönlü zenginlik gösterdi bi talep yok hwhsd
Sen baslattin beni bağlamaz hshsssMesajları silsekmi Shell uyandığında banlamasin puahhaha
Çıtlataydınız belki bizi de görürdü herkes ordaymış bi ben yokum ahahhshaSağolsun gardaşım kesesine bereket bizden birileri kazansın kimin aldığının önemi yok 🙏
İnceden çatırdat bakalım arkadaş orda belki güzelliğini yapar benim durumum şuanlık iyi jokerden 5 çekeceğim birisi al şunu desede almam karaktere yakışmaz olmasaydı düşünürdük ama 😂Çıtlataydınız belki bizi de görürdü herkes ordaymış bi ben yokum ahahhsha
Ya hak kardeşim ben seninleyimÇıtlataydınız belki bizi de görürdü herkes ordaymış bi ben yokum ahahhsha