Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,303
28,377
113
Kısmet abi demekki kız sende biraz yara birikmis
Çok ortak yönümüz vardı çünkü kardeşim çok benziyorduk sürekli gülerdik birbirimize söverdik kimse trip atmazdı nazlı kızları hıc sevmem tam o idi aq benim hayalim ama işte nasip kardeşim maalesef her zaman iki tarafında birbirini sevmesi yetmeyebiliyor nasipten öte yok

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,464
14,523
113
Kafama sokayım 3 tane ciddi sayılabilecek ilişkim oldu. Şu an 3ü de evli. Yaş oldu 33. Koptum hayattan. Acil kumarı bırakıp işe girip hayatımı düzene sokmam lazım
Otur oturduğun yerde bu yaşına kadar hiç birşey düzelmediyse bu yaştan sonrada düzelmeyecek aynı yaştayız kaderin önüne geçilmiyor.. dost acı söyler bu yaştan sonra çok mücadele çok zarar getirir

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,303
28,377
113
Kafama sokayım 3 tane ciddi sayılabilecek ilişkim oldu. Şu an 3ü de evli. Yaş oldu 33. Koptum hayattan. Acil kumarı bırakıp işe girip hayatımı düzene sokmam lazım
Sürekli aynı şeyleri söylüyoruz zaten kendimize de cesaret lazım cesaret ama şuna eminim ben kendi açımdan vallahi ciddi ilişkim olsa bırakırım geçmişte bıraktım çünkü ciddi ilişkim varken düzen hersey birader sende düzene girsen karşında ki böyle açıkgöz bi kız olursa vallahi sende bırakırsın ha saf çekingen utangaç biri olursa o zaman bence zor bırakırsın

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,675
3,338
113
Çok ortak yönümüz vardı çünkü kardeşim çok benziyorduk sürekli gülerdik birbirimize söverdik kimse trip atmazdı nazlı kızları hıc sevmem tam o idi aq benim hayalim ama işte nasip kardeşim maalesef her zaman iki tarafında birbirini sevmesi yetmeyebiliyor nasipten öte yok
Kısmet abi

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,853
14,609
113
Sürekli aynı şeyleri söylüyoruz zaten kendimize de cesaret lazım cesaret ama şuna eminim ben kendi açımdan vallahi ciddi ilişkim olsa bırakırım geçmişte bıraktım çünkü ciddi ilişkim varken düzen hersey birader sende düzene girsen karşında ki böyle açıkgöz bi kız olursa vallahi sende bırakırsın ha saf çekingen utangaç biri olursa o zaman bence zor bırakırsın
Aga biz niye hep birilerinin bizi tetiklemesini bekliyoruz. Kendimiz girdik bu çukura. Elimizden kimse tutmadı o gün. Çıkarken ele ihtiyaç duyuyoruz ne aciziz aq

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,464
14,523
113
Napıyım kumara devam mı ediyim
Hani evlenince bırakırım diyen insanlar varya 6 yıllık evliyim kardeşim ellerinden öper 5 yaşında kızım var , evlendiğimde kumar nedir bilmezdim tek tük bayiden kupon yapardım bayiden sonra çevrenin azalması ekonomik şartlar evin içinde sürekli aynı muhabbetler derken düştüm kumara , ha şu vardır evin kesesi her zaman ayrıdır o yüzden evlilikte problem yok denecek kadar az ama aile bağları kopuyor kumar oynuyorum evliyim hayatım dört dörtlük diyen insan yalan atar bugün olmasa yarın yarın olmasa öbür gün eşinin yada evladının kalbini mutlaka kırarsın.

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,853
14,609
113
Hani evlenince bırakırım diyen insanlar varya 6 yıllık evliyim kardeşim ellerinden öper 5 yaşında kızım var , evlendiğimde kumar nedir bilmezdim tek tük bayiden kupon yapardım bayiden sonra çevrenin azalması ekonomik şartlar evin içinde sürekli aynı muhabbetler derken düştüm kumara , ha şu vardır evin kesesi her zaman ayrıdır o yüzden evlilikte problem yok denecek kadar az ama aile bağları kopuyor kumar oynuyorum evliyim hayatım dört dörtlük diyen insan yalan atar bugün olmasa yarın yarın olmasa öbür gün eşinin yada evladının kalbini mutlaka kırarsın.
Kumarın zaten maddiyattan çok manevi zararı var ben buna yüzde yüz ikna oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...