- 1,079
- 366
- 83
500 buluyonmu yatayım mıAynen parlıyor
500 buluyonmu yatayım mıAynen parlıyor
Sen onu mu bekliyon500 buluyonmu yatayım mı
Çok ortak yönümüz vardı çünkü kardeşim çok benziyorduk sürekli gülerdik birbirimize söverdik kimse trip atmazdı nazlı kızları hıc sevmem tam o idi aq benim hayalim ama işte nasip kardeşim maalesef her zaman iki tarafında birbirini sevmesi yetmeyebiliyor nasipten öte yokKısmet abi demekki kız sende biraz yara birikmis
yok makarasına dddim yaSen onu mu bekliyon
halledemezsen akşam uyanınca halletmiş olurum ben atarım sanayok makarasına dddim ya
Ben onu halletmeden uyumamhalledemezsen akşam uyanınca halletmiş olurum ben atarım sana
Otur oturduğun yerde bu yaşına kadar hiç birşey düzelmediyse bu yaştan sonrada düzelmeyecek aynı yaştayız kaderin önüne geçilmiyor.. dost acı söyler bu yaştan sonra çok mücadele çok zarar getirirKafama sokayım 3 tane ciddi sayılabilecek ilişkim oldu. Şu an 3ü de evli. Yaş oldu 33. Koptum hayattan. Acil kumarı bırakıp işe girip hayatımı düzene sokmam lazım
Napıyım kumara devam mı ediyimOtur oturduğun yerde bu yaşına kadar hiç birşey düzelmediyse bu yaştan sonrada düzelmeyecek aynı yaştayız kaderin önüne geçilmiyor.. dost acı söyler bu yaştan sonra çok mücadele çok zarar getirir
Sürekli aynı şeyleri söylüyoruz zaten kendimize de cesaret lazım cesaret ama şuna eminim ben kendi açımdan vallahi ciddi ilişkim olsa bırakırım geçmişte bıraktım çünkü ciddi ilişkim varken düzen hersey birader sende düzene girsen karşında ki böyle açıkgöz bi kız olursa vallahi sende bırakırsın ha saf çekingen utangaç biri olursa o zaman bence zor bırakırsınKafama sokayım 3 tane ciddi sayılabilecek ilişkim oldu. Şu an 3ü de evli. Yaş oldu 33. Koptum hayattan. Acil kumarı bırakıp işe girip hayatımı düzene sokmam lazım
İncelediği yerden kopsun kumarı bırakamayız bıraktım diyende yalan atar atıyordur.Napıyım kumara devam mı ediyim
Güzel bi gelecek yada ömründen 10 yıl eksilecek diye bi kumar olsa düşünmez girerdim awNapıyım kumara devam mı ediyim
Kısmet abiÇok ortak yönümüz vardı çünkü kardeşim çok benziyorduk sürekli gülerdik birbirimize söverdik kimse trip atmazdı nazlı kızları hıc sevmem tam o idi aq benim hayalim ama işte nasip kardeşim maalesef her zaman iki tarafında birbirini sevmesi yetmeyebiliyor nasipten öte yok
Aga biz niye hep birilerinin bizi tetiklemesini bekliyoruz. Kendimiz girdik bu çukura. Elimizden kimse tutmadı o gün. Çıkarken ele ihtiyaç duyuyoruz ne aciziz aqSürekli aynı şeyleri söylüyoruz zaten kendimize de cesaret lazım cesaret ama şuna eminim ben kendi açımdan vallahi ciddi ilişkim olsa bırakırım geçmişte bıraktım çünkü ciddi ilişkim varken düzen hersey birader sende düzene girsen karşında ki böyle açıkgöz bi kız olursa vallahi sende bırakırsın ha saf çekingen utangaç biri olursa o zaman bence zor bırakırsın
Hani evlenince bırakırım diyen insanlar varya 6 yıllık evliyim kardeşim ellerinden öper 5 yaşında kızım var , evlendiğimde kumar nedir bilmezdim tek tük bayiden kupon yapardım bayiden sonra çevrenin azalması ekonomik şartlar evin içinde sürekli aynı muhabbetler derken düştüm kumara , ha şu vardır evin kesesi her zaman ayrıdır o yüzden evlilikte problem yok denecek kadar az ama aile bağları kopuyor kumar oynuyorum evliyim hayatım dört dörtlük diyen insan yalan atar bugün olmasa yarın yarın olmasa öbür gün eşinin yada evladının kalbini mutlaka kırarsın.Napıyım kumara devam mı ediyim
Koptu kanka çoktan benimki de işte tutturmaya çalışıyoruzİncelediği yerden kopsun kumarı bırakamayız bıraktım diyende yalan atar atıyordur.
O kadar da değil kanka 1 günü bile vermezsin şimdi makarasına bunu diyon amaGüzel bi gelecek yada ömründen 10 yıl eksilecek diye bi kumar olsa düşünmez girerdim aw
Kumarın zaten maddiyattan çok manevi zararı var ben buna yüzde yüz ikna oldumHani evlenince bırakırım diyen insanlar varya 6 yıllık evliyim kardeşim ellerinden öper 5 yaşında kızım var , evlendiğimde kumar nedir bilmezdim tek tük bayiden kupon yapardım bayiden sonra çevrenin azalması ekonomik şartlar evin içinde sürekli aynı muhabbetler derken düştüm kumara , ha şu vardır evin kesesi her zaman ayrıdır o yüzden evlilikte problem yok denecek kadar az ama aile bağları kopuyor kumar oynuyorum evliyim hayatım dört dörtlük diyen insan yalan atar bugün olmasa yarın yarın olmasa öbür gün eşinin yada evladının kalbini mutlaka kırarsın.
Yok rahat 2 3 yıldan vazgecerdim benO kadar da değil kanka 1 günü bile vermezsin şimdi makarasına bunu diyon ama
Bre gafilYok rahat 2 3 yıldan vazgecerdim ben
Değer kesinlikle 5 yıl da olur Max amaBre gafil