- 23,830
- 14,596
- 113
Kesmedi erken davranamadık geç kalmışız ajjdjsksKılıcınız keskin olsun sayın losers ailesi
Kesmedi erken davranamadık geç kalmışız ajjdjsksKılıcınız keskin olsun sayın losers ailesi
Sen @Golcümetin misinAnanı lakersini yav ilk çeyrek 32 atamadı pust doncuc
Yok abiSen @Golcümetin misin
Olay ne la abiKesmedi erken davranamadık geç kalmışız ajjdjsks
Aldım yavaştan umut kirdi bu insanlığa dair umudum köreldi kendi teklif etmişti aslında hwhdhs@tahir1603 yol aldı herhalde aldın mı kokuyu kanka 😂
Sana 2 fa aç çık hesaptan para lazımmış dedim dinlemedin geçmiş olsunYok abi
Fidan budama işine 3 eleman lazımmış istanbulda adam konu açmışta yetişemediler onu diyorOlay ne la abi
Sıfırladın mı parayıOlay ne la abi
Doğru abi neyse mattan geldi zatenSana 2 fa aç çık hesaptan para lazımmış dedim dinlemedin geçmiş olsun
He iyi budardimFidan budama işine 3 eleman lazımmış istanbulda adam konu açmışta yetişemediler onu diyor
He abi yavSıfırladın mı parayı
Safları sık tutun unutturmayın kendinizi 😂 giriyor çıkıyor görüyorumAldım yavaştan umut kirdi bu insanlığa dair umudum köreldi kendi teklif etmişti aslında hwhdhs
He açık mis mi bakayım arada ona hshdhdSafları sık tutun unutturmayın kendinizi 😂 giriyor çıkıyor görüyorum
En az 2 yıl günde 10 saat forumda aktif olman lazım bazı şeyler Casper gibidirAnlamadım mevxuyu
TmEn az 2 yıl günde 10 saat forumda aktif olman lazım bazı şeyler Casper gibidir