- 16,643
- 15,457
- 113
Tam sevilcek yaştasın kardeşimThirty
Tam sevilcek yaştasın kardeşimThirty
Sen yine iyi yarım saat gidiyo sana. 40k olsun ben de 15dk da ya 0 ya 100. %99 sıfır tabiLan geçen 6 k yapmışım kasayı aq bi girdim slota yarım saatte sıfırladım yemin ederim yarım saat sürmedi
Neler verirdin kanka hshxhAh be bende senin yaşında olabilmek için neler verirdim
Ben isteseydim şuan en az 3 kere evlenmiştim48 onun sanki nasihat veriyor bide evde kalmış adam
Aklına gelebilecek herşeyi 😆😆Neler verirdin kanka hshxh
Tövbe de lan bi kere evlen ömürlük olsunBen isteseydim şuan en az 3 kere evlenmiştim
Arka kapıya sahip çıkalım kanka hahdhssAklına gelebilecek herşeyi 😆😆
2si kumaTövbe de lan bi kere evlen ömürlük olsun
Bende 33 ama 3 sene deyip geçme 30 yıla sığmayan şeyler 3 yıla sığdı, 30 dan sonra çöküş başlar hastalıklar başlar , kaygılar artar 30 yaşına kadar herşey biraz laylaylomdu şimdi en ufak bir üzüntüde yıkılıyorsunAklına gelebilecek herşeyi 😆😆
3 den kastım 3 farklı kızla olm tek evlilik iş o raddeye gelince hep geri çektim kendimi hayatımda sadece bi kızla evlenmeyi çok istemiştim o da nasip olmadıTövbe de lan bi kere evlen ömürlük olsun
4 eşe kadar serbest zaten sorun yok2si kuma
cinsiyet fark eder mi4 eşe kadar serbest zaten sorun yok
Yok kanka o kadar da değil abartma aqSen yine iyi yarım saat gidiyo sana. 40k olsun ben de 15dk da ya 0 ya 100. %99 sıfır tabi
Sen gay misincinsiyet fark eder mi
sözlendim diyom adam gay mısın diyoSen gay misin
PuahhaSen gay misin
Yaşandı 10 gün önce 90 k 45 dakikada bitti birde havale geç düştü yoksa yarım saati geçmezdi.Sen yine iyi yarım saat gidiyo sana. 40k olsun ben de 15dk da ya 0 ya 100. %99 sıfır tabi
Hayırlı olsun bir yastıkta kocayin inssözlendim diyom adam gay mısın diyo
PuahhahabbsbdSen gay misin