Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,379
28,484
113
Hayat öyle büyük şair İsmail YK nin da dediği gibi benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem belki de çok daha kötü olacaktı vardır bi hayır kardeşim
Doğru diyor reis ama ben hiç beni beğenmeyen biri ile vakit harcamadım kanka ya benim durumlarım çok farklı geçmişim kötü benim ilişki konusunda pek güvenilir bir tip değildim gençliğimde çok sorumsuz yaşadım

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,730
3,394
113
Doğru diyor reis ama ben hiç beni beğenmeyen biri ile vakit harcamadım kanka ya benim durumlarım çok farklı geçmişim kötü benim ilişki konusunda pek güvenilir bir tip değildim gençliğimde çok sorumsuz yaşadım
Vallahi hiç sevgilim olmadı 20 yaşındayım

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,169
14,871
113
Aldattım diyon yani püü kalıbına 10 numara çocuksun bıyıkların efsane zaten benim gibi insan belli yaştan sonra değişiyor bende öyleydim evlendikten sonra kim bi kişiyle bile konusmayi geçtim arzulamadim bile ama hayat geçiyor bi 5 sene daha evlenmezsen ciddi söylüyorum evlenmekte istemiceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...