- 1,082
- 366
- 83
valla 30 saniyede 2 asist 1 ribound lazım tutarsa 1x500 veriyorTakip edilcek bı kupon varda ben mi goremiorum
valla 30 saniyede 2 asist 1 ribound lazım tutarsa 1x500 veriyorTakip edilcek bı kupon varda ben mi goremiorum
Sweet baklava oynayan ilk seni tanıdım kardeşim akıllı bilirdim seniHiçbiri oynanmaz. Şekermiş ayıymış taçmış. 1 tane daha lolipop düşmedi diye kahroluyoruz 30+ adamlar aq
Kirik oyun dur o oyuna alır hiç adam atmadan cikartirSweet baklava oynayan ilk seni tanıdım kardeşim akıllı bilirdim seni
Doğru diyor reis ama ben hiç beni beğenmeyen biri ile vakit harcamadım kanka ya benim durumlarım çok farklı geçmişim kötü benim ilişki konusunda pek güvenilir bir tip değildim gençliğimde çok sorumsuz yaşadımHayat öyle büyük şair İsmail YK nin da dediği gibi benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem belki de çok daha kötü olacaktı vardır bi hayır kardeşim
Çekiliş o ama sen bilinvalla 30 saniyede 2 asist 1 ribound lazım tutarsa 1x500 veriyor
İlk çıktığında güzel ödüyodu. Yüksek betten oyuna giriyodu kolay. Sonra 600 spinde oyuna girmeyince tamamen çıkardım hayatımdan 🤣Sweet baklava oynayan ilk seni tanıdım kardeşim akıllı bilirdim seni
bi ben takip ediyom zaten mkÇekiliş o ama sen bilin
Vallahi hiç sevgilim olmadı 20 yaşındayımDoğru diyor reis ama ben hiç beni beğenmeyen biri ile vakit harcamadım kanka ya benim durumlarım çok farklı geçmişim kötü benim ilişki konusunda pek güvenilir bir tip değildim gençliğimde çok sorumsuz yaşadım
Son 1 senedir oynuyorum aq önceden hiç oynamazdımHiçbiri oynanmaz. Şekermiş ayıymış taçmış. 1 tane daha lolipop düşmedi diye kahroluyoruz 30+ adamlar aq
hangi üni kanki seninVallahi hiç sevgilim olmadı 20 yaşındayım
7aralikhangi üni kanki senin
NiyeVallahi hiç sevgilim olmadı 20 yaşındayım
Seninki dosthangi üni kanki senin
düzce bromSeninki dost
Önceden tras olmaya bilmiyordum biraz tipim kirikti 1.65 cuvariydim 2 yılda 1.88 oldum tras oldum o gün bi kız kahve içmek dedi utandım gitmedim
Bolumdüzce brom
Aldattım diyon yani püü kalıbına 10 numara çocuksun bıyıkların efsane zaten benim gibi insan belli yaştan sonra değişiyor bende öyleydim evlendikten sonra kim bi kişiyle bile konusmayi geçtim arzulamadim bile ama hayat geçiyor bi 5 sene daha evlenmezsen ciddi söylüyorum evlenmekte istemiceksinDoğru diyor reis ama ben hiç beni beğenmeyen biri ile vakit harcamadım kanka ya benim durumlarım çok farklı geçmişim kötü benim ilişki konusunda pek güvenilir bir tip değildim gençliğimde çok sorumsuz yaşadım
edebiyat öğretmenliği
Keşke hiç bulaşmasaymışsın o zaman. Aldığından fazlasını verecen totalde. Almadıysan şu ilk yatırım bonuslarını al vakit geçer en azından çevrimleri de kolay. Slota istesen de oynatmıyo çevrim bitene kadarSon 1 senedir oynuyorum aq önceden hiç oynamazdım
senin