- 36,548
- 28,696
- 113
Hüsnücoban yaparmısn dedim yapmadı aqBaşkanın çekiliş konusunda zarf atıyo hala başkana maximin, ismimi değişmedin diye 🤣 aklında bişey var mı bari
Hüsnücoban yaparmısn dedim yapmadı aqBaşkanın çekiliş konusunda zarf atıyo hala başkana maximin, ismimi değişmedin diye 🤣 aklında bişey var mı bari
Duramıyorum hrle yanlışlamaya sweet baklavaya girersem yandım. Oyun çıkalı beri 200k sadece o oyuna yedirmişimdirYok kanka o kadar da değil abartma aq
yok la attık geri sözüHayırlı olsun bir yastıkta kocayin ins
Hayat öyle büyük şair İsmail YK nin da dediği gibi benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem belki de çok daha kötü olacaktı vardır bi hayır kardeşim3 den kastım 3 farklı kızla olm tek evlilik iş o raddeye gelince hep geri çektim kendimi hayatımda sadece bi kızla evlenmeyi çok istemiştim o da nasip olmadı
Geçmiş olsun abi o günde diyorsun 400k gitti slot böyle abi spora yönel birazYaşandı 10 gün önce 90 k 45 dakikada bitti birde havale geç düştü yoksa yarım saati geçmezdi.
Erkek adamın erkek sevgilisi mi olur dedi ben mi yanlış anladım 😆😆Sen gay misin
He geri kocamayin abiyok la attık geri sözü
akshahhshahsuauzhsHe geri kocamayin abi
O gün gitti işte 400 o ara ara parça parçaGeçmiş olsun abi o günde diyorsun 400k gitti slot böyle abi spora yönel biraz
Teneke baglaticaklar bu yaştan sonra bizede borucu bu arkadaşErkek adamın erkek sevgilisi mi olur dedi ben mi yanlış anladım 😆😆
Hayatta oynamam la onu Sweet ve sugar ben gatesi bıraktım bi ara gates dice e sarmıştımDuramıyorum hrle yanlışlamaya sweet baklavaya girersem yandım. Oyun çıkalı beri 200k sadece o oyuna yedirmişimdir
lanNe krdsm bu tantana sabah sabah
paramı geri istiyoruuumNe krdsm bu tantana sabah sabah
Geçmiş olsun abiO gün gitti işte 400 o ara ara parça parça
Yok krdsm sana para yat zibar artikparamı geri istiyoruuum
olmazYok krdsm sana para yat zibar artik
kupon takip ediyorumYok krdsm sana para yat zibar artik
Hiçbiri oynanmaz. Şekermiş ayıymış taçmış. 1 tane daha lolipop düşmedi diye kahroluyoruz 30+ adamlar aqHayatta oynamam la onu Sweet ve sugar ben gatesi bıraktım bi ara gates dice e sarmıştım
Takip edilcek bı kupon varda ben mi goremiorumkupon takip ediyorum