- 13,748
- 14,750
- 113
Türkmen yada Bulgar falan mıydı22 yaş öksüz yetim 1.5 senelik sevgilime ana baba olurum umuduyla söz kestim sözlendikten 2 ay sonra aldattı
Türkmen yada Bulgar falan mıydı22 yaş öksüz yetim 1.5 senelik sevgilime ana baba olurum umuduyla söz kestim sözlendikten 2 ay sonra aldattı
yok reis türk karadenizliTürkmen yada Bulgar falan mıydı
Oda doğru pujahaBence senin kanına işlemiş para yok diyon zorluyon şuanda bile kendine hakim olamıyorsun nasıl bırakacaksın la 😆
Sen bugün o parayı sıfırlamadan yatmazsin
bastım kiJojo da bokunu çıkardı. Semih kılıçsoy 2 gol atar diye özel açıyor. Oldu aq
Benim slotu bırakmam lazım ya nasıl bırakacam bilmiyorumAynı ben de öyle. 5 tane kuponum vardı hepsi battı. Haftsonu toplarız ama
Ons abi dua edin banaKesin bırakırsın ben ikna oldum
Ben de bastım o ayrı meselebastım ki
PUAUSUSHSHSHSHSHSSBen de bastım o ayrı mesele
Aynı fikirdeyim ben de 2 3 gün oynamıyorum az bi deniyim diyorum 2 3k bırakıp çıkıp sövüyorumBenim slotu bırakmam lazım ya nasıl bırakacam bilmiyorum
Daha gençsin senin yaşında olmak için neler vermezdim şuan o yüzden takma kafayareis kızın evine kadar gittim dedesiyle babannesiyle tanıştım vs. bakamıyolardı yaşlılardı zaten ailem de istedi biz bakalım dediler olmadı nasip
Allah'tan sizin yaşlarınızda kumar yoktuda doya doya yaşadık, sizlere geçmiş işiniz zoryok reis türk karadenizli
Aldık mecbur hshdsJojo da bokunu çıkardı. Semih kılıçsoy 2 gol atar diye özel açıyor. Oldu aq
yaş kaçtı senin reisDaha gençsin senin yaşında olmak için neler vermezdim şuan o yüzden takma kafaya
bende 18 e kadar bilmezdim arkadaş çevresi yok şöyle bonus böyle bonus lafıyla önce yasala sonra kaçağa başlattı öyle gittik işteAllah'tan sizin yaşlarınızda kumar yoktuda doya doya yaşadık, sizlere geçmiş işiniz zor
Lan geçen 6 k yapmışım kasayı aq bi girdim slota yarım saatte sıfırladım yemin ederim yarım saat sürmediAynı fikirdeyim ben de 2 3 gün oynamıyorum az bi deniyim diyorum 2 3k bırakıp çıkıp sövüyorum
48 onun sanki nasihat veriyor bide evde kalmış adamyaş kaçtı senin reis
Thirtyyaş kaçtı senin reis
gençsin dahaa yaThirty
Ah be bende senin yaşında olabilmek için neler verirdimThirty