- 1,086
- 368
- 83
gelir gibiDayanamadım son kez San antonio36.5 üst aldık
gelir gibiDayanamadım son kez San antonio36.5 üst aldık
2fa aç yat bu site Tokatçı gibi duruyor ben açtım sabaha bakiye sıfır bile olabilir açmazsan bana hiç güven vermedi 😆Valla abi doğru diyon çekim yaptım en iyisi yarın jojodan vururuk 120 var jojoda onuda koda sallarik
kurutmazsagelir gibi
Dün açılanlara oynadın mı120 var jojoda dostlar yarın özel oran açılırsa yazın olmayana atarım
doğru benim bursu yediler 4k sttığım gibi çöktüler2fa aç yat bu site Tokatçı gibi duruyor ben açtım sabaha bakiye sıfır bile olabilir açmazsan bana hiç güven vermedi 😆
Nasıl acicik abi ben bilmim ki2fa aç yat bu site Tokatçı gibi duruyor ben açtım sabaha bakiye sıfır bile olabilir açmazsan bana hiç güven vermedi 😆
He 2 tane 2000 e salladimDün açılanlara oynadın mı
KYK demidoğru benim bursu yediler 4k sttığım gibi çöktüler
aynen 4k çektim attım yarım saate parayı çekmişlerKYK demi
50 oran var bi tane. Gelir mi gelir at ona da bişeyler benceHe 2 tane 2000 e salladim
Anlarım kardeşim kurdu olduk artık bu işin işleri dalavere olmasa çekimleri kapatmazlar işlerine gelmeyenlere muamele yapıyorlardır. Art niyet olmasa canlı destekte aktif olmaması lazım.doğru benim bursu yediler 4k sttığım gibi çöktüler
çalışanlar yapıyor sanırımAnlarım kardeşim kurdu olduk artık bu işin işleri dalavere olmasa çekimleri kapatmazlar işlerine gelmeyenlere muamele yapıyorlardır. Art niyet olmasa canlı destekte aktif olmaması lazım.
kurudu bi tıkDayanamadım son kez San antonio36.5 üst aldık
TM abi50 oran var bi tane. Gelir mi gelir at ona da bişeyler bence
Yok be reis site yapıyordur. Öyle büyük bir firma değil 3-4 kişi anca vardır bir gün anlamasalar ikinci gün anlarlar sıkıntı buraya freebet almak için yatırılır bitek aklı olan yüklü miktar yatirmazçalışanlar yapıyor sanırım
Cemsinim gitti cemsinimmm ahh ahhAtlanta utah maçı 211.5 alt olursa @cemsin e 20k
ne kadar freebet veriyor bu joker kime baksam onun için giriyor siteyeYok be reis site yapıyordur. Öyle büyük bir firma değil 3-4 kişi anca vardır bir gün anlamasalar ikinci gün anlarlar sıkıntı buraya freebet almak için yatırılır bitek aklı olan yüklü miktar yatirmaz
2 dk 6 sayı lazımTM abi
1.35 5 sayı2 dk 6 sayı lazım