- 17,281
- 14,183
- 113
Bende varım komşu jetxbirinizin sonunu zar diğerinin sonunu porter jr getirecek puhah
Bende varım komşu jetxbirinizin sonunu zar diğerinin sonunu porter jr getirecek puhah
Daha yeni kendime geliyorum kardeşim bu alkolü bulanin aqLoser
ooo kardeşim ne var ne yok yaa
dubleks dost 18 daire var totalde puhahHayırdır kardeşim residans da mı kalıyorsun 18 daire falan
Benim vardır bi 7 8k roll . Elmas için deli gibi yazmıştım 5k olacam diye aqKanka benimkinin yarısından fazlası muhabbet etmektendir aq hakan gibi rol takibinden değildir
@Fterim1905Daha yeni kendime geliyorum kardeşim bu alkolü bulanin aq
Günaydın alkolün şerefine dağıtım gelirmi yalavaririum zengin biri gelsin artık konuyaDaha yeni kendime geliyorum kardeşim bu alkolü bulanin aq
Reis senin eski isim neydiBenim vardır bi 7 8k roll . Elmas için deli gibi yazmıştım 5k olacam diye aq
Sen dua et ben kazanç konusunu kitlettim yoksa şuan hala tepkime alıyordum seni geçdiydimEn cok mesaja göre tepkime sayısı benim daha fazla suan konuda rekor bende puaha
@HayrooReis senin eski isim neydi
Benim ismim hep buydu tanımıyo musunReis senin eski isim neydi
Yardimsever komsu bunlar dost kaldimi böyleleri acisini tatlisini paylaşıyor adam daha ne yapsın
Oooo alkol içecek para var demek haDaha yeni kendime geliyorum kardeşim bu alkolü bulanin aq
yatan nba kuponlarını beğenmekten milletin anası ağladı kardeşim puhahEn cok mesaja göre tepkime sayısı benim daha fazla suan konuda rekor bende puaha
O ayrı ben bu konu için bahsettim puaahEnişte salmasa 100k tepkime olmuştu şimdi
onu bunu s ette bu kuponun sonuclanacağı yok bi roll patlatırdm kasa 20kydı sımdıyekanka valla banada şu 1.yarı ms göztepe çok iyi geldi 7 oran mis gibi denenir 1k falan gelirse 6k temiz para
2 paket sigara parası ayırdık zar zor ben yatıyorum ya iyi değilim iyi gecelerGünaydın alkolün şerefine dağıtım gelirmi yalavaririum zengin biri gelsin artık konuya
Emin misin? (babayla zor yarışırlar)En cok mesaja göre tepkime sayısı benim daha fazla suan konuda rekor bende puaha
@ahmetsaraç61 değilmiydin sen dostumBenim ismim hep buydu tanımıyo musun
Vallaha doğru dedin puahaSen dua et ben kazanç konusunu kitlettim yoksa şuan hala tepkime alıyordum seni geçdiydim