- 36,660
- 28,813
- 113
Ya sende golcumetin gibi zırt bırt ağlıyon aqBanchero 3 top kaybeder dedik diye 1 tane bile top kaybı yapmıyo aq
Ya sende golcumetin gibi zırt bırt ağlıyon aqBanchero 3 top kaybeder dedik diye 1 tane bile top kaybı yapmıyo aq
Jojodan çekiliş çıkmış birine yardımcı olalım dedik adamlar yatırım yok demiş. Ss attım dedim al bunu yaz ki götünüze sokun bunu aqYa sende golcumetin gibi zırt bırt ağlıyon aq
La benim param yokken bile dm kapalı sen 200k kazanip dm açık tutuyorsan o gün baskan dahi olurdun puaahUlan sabah bi kalktıydım 350 bildirim lan dedim noluyor moderator mu olduk aq
Yok la kod aldi jojo dan mi mattan mi 3 lira çıktı dedi demin puaah@tahir1603 nerdesin lan asılmaya mı gittin
Kim la kaça kaç anlaştınJojodan çekiliş çıkmış birine yardımcı olalım dedik adamlar yatırım yok demiş. Ss attım dedim al bunu yaz ki götünüze sokun bunu aq
Hala geliyo ne güzelAcaba hangi oruspu evladi hesabıma girmeye calisiyoda durmadan mail geliyo bana
Iyi degilmi la aslında sen yazdan daha anlamlı olurdu ben saka niyetine yazdım sadece puahaVaryemez Erhan puansjjsdnndndkdkd kahkaha attım
Yok lan dm kapalıydı konu ıcınde etıket atan ilk mesajı alıntılayan baya vardıLa benim param yokken bile dm kapalı sen 200k kazanip dm açık tutuyorsan o gün baskan dahi olurdun puaah
Tanımıyorum ki aracı biri yazdı. Dedim ne atarsanız okeyim ben iyilik peşindeyim. Bana 50k da versen yetmiyo dedimKim la kaça kaç anlaştın
500₺ atıyormuş akdjdjjeksjdTanımıyorum ki aracı biri yazdı. Dedim ne atarsanız okeyim ben iyilik peşindeyim. Bana 50k da versen yetmiyo dedim
Yok 2 saat önce gördüm o işi bi dost 400 attı trx aviator de 1k yaptım joker alıcam bugün de ölmedik@tahir1603 nerdesin lan asılmaya mı gittin
5k netTanımıyorum ki aracı biri yazdı. Dedim ne atarsanız okeyim ben iyilik peşindeyim. Bana 50k da versen yetmiyo dedim
Parayı vermiyo jojo dümen yapıyolar yatırım yok diye. Bakalım çözülürse gün içinde görecez500₺ atıyormuş akdjdjjeksjd
Kanka kumar krizim geldi yarı yarıya yapalım yarın ki jokerin benden bu saatte ATM’ye gidemem aq 🤣Yok 2 saat önce gördüm o işi bi dost 400 attı trx aviator de 1k yaptım joker alıcam bugün de ölmedik
Dostlara ıhtiyac var puawhYok 2 saat önce gördüm o işi bi dost 400 attı trx aviator de 1k yaptım joker alıcam bugün de ölmedik
Benim dm hep açık çünkü vermiyorum çekim paylaş yapıp kaçıyorumLa benim param yokken bile dm kapalı sen 200k kazanip dm açık tutuyorsan o gün baskan dahi olurdun puaah
20 k isteseydin hakkı odurParayı vermiyo jojo dümen yapıyolar yatırım yok diye. Bakalım çözülürse gün içinde görecez
Konuda 50 defa yazdik bi insanoğlu çıkıp ta al kardeşim bu parayı oyna nba diyen olmadı bundan sonra varyemez Erhan olacam puaahKanka kumar krizim geldi yarı yarıya yapalım yarın ki jokerin benden bu saatte ATM’ye gidemem aq 🤣