- 16,689
- 15,518
- 113
Hahshdhs sana hayır diyemem ki awKanka kumar krizim geldi yarı yarıya yapalım yarın ki jokerin benden bu saatte ATM’ye gidemem aq 🤣
Hahshdhs sana hayır diyemem ki awKanka kumar krizim geldi yarı yarıya yapalım yarın ki jokerin benden bu saatte ATM’ye gidemem aq 🤣
Yok kanka 20 çok. Gerçi diyecen sen yazmasan hiç alamaz ama olsun. Aç gözlü değiliz20 k isteseydin hakkı odur
Beni biliyon aga verdik ki geri dönüyor yok zamanda hwhdsDostlara ıhtiyac var puawh
al sana gecenin üçlüsü bas yatmaz kardeşimBanchero 3 top kaybeder dedik diye 1 tane bile top kaybı yapmıyo aq
Valla bu forumda ticaret yapılıcak adamlar belliKonuda 50 defa yazdik bi insanoğlu çıkıp ta al kardeşim bu parayı oyna nba diyen olmadı bundan sonra varyemez Erhan olacam puaah
Şu mesaj da bile elendim awValla bu forumda ticaret yapılıcak adamlar belli
Bizde veriyoruz kanka da kimse bize dönmüyor 2 3 kişiyi tenzih ediyorum son 5 günde bile 20 kişiye ödül attik puaahBeni biliyon aga verdik ki geri dönüyor yok zamanda hwhds
Basamıyoz ki 2 saati geçti jojo 1k ödeyemedi alamadık jokerial sana gecenin üçlüsü bas yatmaz kardeşim
ayton 8+ribaund
coby white 3+ üçlük
norman powell 3+ üçlük
Salaksın aq ne alakası var adam senin ssayende havadan 30 k alacak gerçi nasıl güvencen oda ayrı bi dava 1 k için millet birbirini öldürüyor aqYok kanka 20 çok. Gerçi diyecen sen yazmasan hiç alamaz ama olsun. Aç gözlü değiliz
Beni tenzih et çabuk hahdswBizde veriyoruz kanka da kimse bize dönmüyor 2 3 kişiyi tenzih ediyorum son 5 günde bile 20 kişiye ödül attik puaah
25-25 yapan vardıTanımıyorum ki aracı biri yazdı. Dedim ne atarsanız okeyim ben iyilik peşindeyim. Bana 50k da versen yetmiyo dedim
İsim ver değerlendirelimValla bu forumda ticaret yapılıcak adamlar belli
Kanka sen adaya veda edeli çok oldu aq 🤣Şu mesaj da bile elendim aw
Para gelmiyo zaten muhtemelen bahane uydurup vermeyecek boşa konuşuyoruzSalaksın aq ne alakası var adam senin ssayende havadan 30 k alacak gerçi nasıl güvencen oda ayrı bi dava 1 k için millet birbirini öldürüyor aq
Aq adaya hiç uğramadım kiKanka sen adaya veda edeli çok oldu aq 🤣
La seni saymiyorum bile senin yerin farklıBeni tenzih et çabuk hahdsw
Tahir puahaİsim ver değerlendirelim
Yarı yarıya işi ayıp kanka. 40-10 ideal dediğin gibi25-25 yapan vardı
30-20 yapanda
en insaflısı 40-10 du
ulan tamam yardımcı oluyorsunda adamın parasının yarısını almak nedir aq millet harbi aç gözlü ya