- 16,374
- 15,131
- 113
Fazla kalirsa adres vereyim reis karsi ödemeli gonder alayimDaha yeni kendime geliyorum kardeşim bu alkolü bulanin aq
Fazla kalirsa adres vereyim reis karsi ödemeli gonder alayimDaha yeni kendime geliyorum kardeşim bu alkolü bulanin aq
Kaptırdık kendimizi arada sklrz böyle kardeşimOooo alkol içecek para var demek ha
Tanımıyorum. Onun için cemsini dolandırdı dediler@ahmetsaraç61 değilmiydin sen dostum
Hemen acil para bulup 2 3 tane cekilis konusu açmam lazım puaha 300 tepkimen fazlaymış puaahEmin misin? (babayla zor yarışırlar)
Ben senin ismi yeni gördüm dostumTanımıyorum. Onun için cemsini dolandırdı dediler
Hayırdır kardeşim Senegal karılar üst mü olduKaptırdık kendimizi arada sklrz böyle kardeşim
para bulayım derken battık mı kardeşim yineHemen acil para bulup 2 3 tane cekilis konusu açmam lazım puaha 300 tepkimen fazlaymış puaah
Bahsettiğin kişiyim başkana yazdım değiştirdim ismiBen senin ismi yeni gördüm dostum
200 liraya her mesajına üpücüklü kalp atarımHemen acil para bulup 2 3 tane cekilis konusu açmam lazım puaha 300 tepkimen fazlaymış puaah
Eyvallah dostum durum yazından anlamıştımBahsettiğin kişiyim başkana yazdım değiştirdim ismi
Kasinti var ya bizde baktım sizde para yok bende neden var diye sorguladim kendimi en iyisi bende batayim dedim puahpara bulayım derken battık mı kardeşim yine
Olm tam tersi bende para var bunlarda niye yok deyip kendini batıracağına bizi paralandırman gerekirdi KGDSKGKasinti var ya bizde baktım sizde para yok bende neden var diye sorguladim kendimi en iyisi bende batayim dedim puah
Ne yapalım pasta alıp kutlamami yapalim puaah6 gün sonra konu 1 yaşında
GÖZLER NEMLİ
Varyemez Erhan puansjjsdnndndkdkd kahkaha attımNe yapalım pasta alıp kutlamami yapalim puaah
Ulan sabah bi kalktıydım 350 bildirim lan dedim noluyor moderator mu olduk aqVallaha doğru dedin puaha
Baktim herkese de ulaşmam kolay değil enisi batayim dedim ben alışkınım zaten enfazla 3 gün parayi elde tutabiliyorum 4 günü yokOlm tam tersi bende para var bunlarda niye yok deyip kendini batıracağına bizi paralandırman gerekirdi KGDSKG