- 41,789
- 44,576
- 113
Erhani geçtiniz artik ben sizden kısa yazıyorum artık 40k mesaj olsun diye bir dha odul almak için puaaherhan gibi uzun uzun yazmaya basladım kendımı kınıyorum
Erhani geçtiniz artik ben sizden kısa yazıyorum artık 40k mesaj olsun diye bir dha odul almak için puaaherhan gibi uzun uzun yazmaya basladım kendımı kınıyorum
Adam relax yaa indirip kaldırırken herkes bilsin istiyor sanırımO ne biçim komşu la öyle komşu mu olur komsu dedıgın şarkı açar hafiften ses duyulmaz
bizim 18 numaralı daire her perşembeyi cumaya bağlayan gece binayi inletiyorKomşu duş alıyor bu saatte hayırdır insallah terledi herhalde
Sana diyor olmasinlarYok knka benim komşuda duş alıyor onun sesine uyandımHalterci benim ki yanlız sesler geliyor indir kaldır diye bağırıyor biri sürekli
Hahaha vefalı komşu günleri bile varbizim 18 numaralı daire her perşembeyi cumaya bağlayan gece binayi inletiyor
sütyene filanda sıkıştırmadın mı 10-15 tane iki yüzlük100 u gectik te geçiş o geçiş şampiyonlar ligi günü ne varsa kaybettim mis gibi nba dururken ne işim olur futbollan 2 karton sigara kar kaldı bana sadece puaha
kanka valla banada şu 1.yarı ms göztepe çok iyi geldi 7 oran mis gibi denenir 1k falan gelirse 6k temiz paradevre golü 3.40 10 numara ganyan at 1k al 3400 tl temız para uyumazsam oynucam bu kafama cok yattı 1k devre golu 1k goztepe -0.5 dan handikaplı goztepe galıbıyetı denenır sürpriz
Hahahahha kanka hafif siklet oSana diyor olmasinlar
Ulan zaten bu mesaj sayım Suat la abuzer yüzünden bu kadar fazla ikisine içten içe kinliyimsuat deseydin
zaten yok banlasada bişey olmaz puhah
La ben ole biri olsam suan 5 tane ev almistim ben ve Reşat hemen hemen huylarımiz ayni son kuruşa kadar oynayıp batarız puaahsütyene filanda sıkıştırmadan 10-15 tane iki yüzlük
Hayırdır kardeşim residans da mı kalıyorsun 18 daire falanbizim 18 numaralı daire her perşembeyi cumaya bağlayan gece binayi inletiyor
Farkı kapatıyorum 17k mesaj kalmış aramızdaUlan zaten bu mesaj sayım Suat la abuzer yüzünden bu kadar fazla ikisine içten içe kinliyim
İlk kim 40bin olursa o zman pauahUlan zaten bu mesaj sayım Suat la abuzer yüzünden bu kadar fazla ikisine içten içe kinliyim
ama insan istemsiz etkileniyor komşuHahaha vefalı komşu günleri bile var![]()
Yardimsever komsu bunlar dost kaldimi böyleleri acisini tatlisini paylaşıyor adam daha ne yapsınO ne biçim komşu la öyle komşu mu olur komsu dedıgın şarkı açar hafiften ses duyulmaz
Kanka benimkinin yarısından fazlası muhabbet etmektendir aq hakan gibi rol takibinden değildirFarkı kapatıyorum 17k mesaj kalmış aramızda
birinizin sonunu zar diğerinin sonunu porter jr getirecek puhahLa ben ole biri olsam suan 5 tane ev almistim ben ve Reşat hemen hemen huylarımiz ayni son kuruşa kadar oynayıp batarız puaah
Enişte salmasa 100k tepkime olmuştu şimdiEn cok mesaja göre tepkime sayısı benim daha fazla suan konuda rekor bende puaha