Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,601
43,199
113
Ne yalan söyleyim dost bugüne kadar forumda çok dolandırma olayı gördüm eğer gerçekse en şaşırtan ve en beklemediğin salihti. Paraya tamam edecek bir adam olmadığını düşünüyorum bence aldığı borçları ödeyebilecek duruma gelemedi o yüzden sessizliğe büründü. Ha ne olursa olsun bu onun yanlış yaptığı gerçeğini değiştirmez. Emin ol senin sevenin daha çok dost seni sevmeyenin beyaz
Ilkin sabahın 7 si bana yazdi borc istedi attim ona sna borc değil ölesine atıyorum dedim attim uyudum aksama doğru foruma tekrar girdim baktım yine dm atmis varsa 2k daha at maaş alınca toplu öderim dedi iste o an bu adamın birseyelr çevirdiğini anladim yoksa ben sna para atayim 2 saat sonra sen tekrar iste kimse kolay kolay bunu yapamaz bilirim resata özelden yazdim iste Salih ikidir para istiyor benden de istedi dedi ardından valenciennes te yazdi bana birine 2.5 k attim dedi borc olarak salihemi attin dedim evet dedi ordan ayiktim olaya onlara dedim salih kendine yol yapıyor herkesten farklı sebepler gösterip para istemiş aradan kaç gün geçti resatta sormuş durumlar nasıl diye demiş iste 2k param vardı 8 yaptım oda demiş ki 10 yap 8 i bana gönder lazim diye bana ben o kısma kahkaha attım yeminlen Salih eski salihmi bu Salih gerçek Salih mi bilmiyorum valla daha ismini telaffuz etmediğim kişiler de var dost

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,947
29,859
113
Ilkin sabahın 7 si bana yazdi borc istedi attim ona sna borc değil ölesine atıyorum dedim attim uyudum aksama doğru foruma tekrar girdim baktım yine dm atmis varsa 2k daha at maaş alınca toplu öderim dedi iste o an bu adamın birseyelr çevirdiğini anladim yoksa ben sna para atayim 2 saat sonra sen tekrar iste kimse kolay kolay bunu yapamaz bilirim resata özelden yazdim iste Salih ikidir para istiyor benden de istedi dedi ardından valenciennes te yazdi bana birine 2.5 k attim dedi borc olarak salihemi attin dedim evet dedi ordan ayiktim olaya onlara dedim salih kendine yol yapıyor herkesten farklı sebepler gösterip para istemiş aradan kaç gün geçti resatta sormuş durumlar nasıl diye demiş iste 2k param vardı 8 yaptım oda demiş ki 10 yap 8 i bana gönder lazim diye bana ben o kısma kahkaha attım yeminlen Salih eski salihmi bu Salih gerçek Salih mi bilmiyorum valla daha ismini telaffuz etmediğim kişiler de var dost
Sağlık olsun dost olan olmuş insan paraya üzülmez zaten de yaşanan bu duruma üzülür neyse ben de bir tur çarpayım dostlarımızı

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,187
10,056
113
Adminler yeter muhabbet konusunda muhabbet ediyorlar şikayet etmekten bıktık daha devam ediyorlar #shellac #daimon

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,601
43,199
113
Sağlık olsun dost olan olmuş insan paraya üzülmez zaten de yaşanan bu duruma üzülür neyse ben de bir tur çarpayım dostlarımızı
Bencede aramızda tur doneriz artik pauah kimse parasında degil dost ben ilkin atarken bile geri dönüşsuz attim bu forumda az çok tanıyoruz birbirimizi ben birine para atıyorsam hayatta geri dönüş beklemem kendi ayibi iste Reşat gidip milleten borc almis salihe vermiş dusun yani bu şekilde insanları mağdur etmeye kimin hakkı var

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,601
43,199
113
Eee ben sana dedim parayı bağla bişeye boşa umutlanma kaybetcen eninde sonunda diye
1 2 gün anca para elde kaldı 3 günü kul oldu gitti alıştık kayıplara artik suan ole bir ülkede yaşıyoruz ki bir bileziğin fiyati almis başını gitmiş neye ne yatıracan ki yatirim için güzel meblada para olması lazım dost

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,187
10,056
113
Bencede aramızda tur doneriz artik pauah kimse parasında degil dost ben ilkin atarken bile geri dönüşsuz attim bu forumda az çok tanıyoruz birbirimizi ben birine para atıyorsam hayatta geri dönüş beklemem kendi ayibi iste Reşat gidip milleten borc almis salihe vermiş dusun yani bu şekilde insanları mağdur etmeye kimin hakkı var
Beşinci boyuttaki salih mi bu.IMG_5070.jpeg

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,187
10,056
113
1 2 gün anca para elde kaldı 3 günü kul oldu gitti alıştık kayıplara artik suan ole bir ülkede yaşıyoruz ki bir bileziğin fiyati almis başını gitmiş neye ne yatıracan ki yatirim için güzel meblada para olması lazım dost
300+ para var diyordun ya Erhan. 200kya ayağını yerden kesecek araba alırsın

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,990
5,971
113
Dost bu konu iyice raydan çıktı suan sadece kod konusundan farki kalmadi salihte kendini bitirdi ne yazık ki herhalde sapsaplara ozendi yeni bir konu sart artik ta iste ben seni uygun gördüm valla sen açarsan o konuyu şaha kaldırırız benim sevenim olduğu kadar sevmiyenim de var forumda hiç değilse forumda seni seven adam sayısı cok dhaa fazla
Bende gelebilir miyim konuna

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,376
27,143
113
Vay abk vayyy
Ne kadar gitmiş barriosun kardo. Okuya okuya geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...