- 18,956
- 23,571
- 113
herkes sen gibi tokatcı mı mk 2 katını vercekmıs bak heleHerkese çıkarıp verdiğinin 2 katını verse gene mi olmaz
herkes sen gibi tokatcı mı mk 2 katını vercekmıs bak heleHerkese çıkarıp verdiğinin 2 katını verse gene mi olmaz
bebek bezi ve mama fotoğrafları atarsa barrios inanırBilemem kanka bu vakitten sonra gelip doğruyu bile söylese kimse inanmaz bence artık ona
Ben şahsen kabul ederimherkes sen gibi tokatcı mı mk 2 katını vercekmıs bak hele
Ilkin sabahın 7 si bana yazdi borc istedi attim ona sna borc değil ölesine atıyorum dedim attim uyudum aksama doğru foruma tekrar girdim baktım yine dm atmis varsa 2k daha at maaş alınca toplu öderim dedi iste o an bu adamın birseyelr çevirdiğini anladim yoksa ben sna para atayim 2 saat sonra sen tekrar iste kimse kolay kolay bunu yapamaz bilirim resata özelden yazdim iste Salih ikidir para istiyor benden de istedi dedi ardından valenciennes te yazdi bana birine 2.5 k attim dedi borc olarak salihemi attin dedim evet dedi ordan ayiktim olaya onlara dedim salih kendine yol yapıyor herkesten farklı sebepler gösterip para istemiş aradan kaç gün geçti resatta sormuş durumlar nasıl diye demiş iste 2k param vardı 8 yaptım oda demiş ki 10 yap 8 i bana gönder lazim diye bana ben o kısma kahkaha attım yeminlen Salih eski salihmi bu Salih gerçek Salih mi bilmiyorum valla daha ismini telaffuz etmediğim kişiler de var dostNe yalan söyleyim dost bugüne kadar forumda çok dolandırma olayı gördüm eğer gerçekse en şaşırtan ve en beklemediğin salihti. Paraya tamam edecek bir adam olmadığını düşünüyorum bence aldığı borçları ödeyebilecek duruma gelemedi o yüzden sessizliğe büründü. Ha ne olursa olsun bu onun yanlış yaptığı gerçeğini değiştirmez. Emin ol senin sevenin daha çok dost seni sevmeyenin beyaz
senin kabul etmedigin bisi yokki mk 50 kuruş atayım ıban at desem yıne atıyosun donumu kargolayayım desem yıne talip olursunBen şahsen kabul ederim
Sağlık olsun dost olan olmuş insan paraya üzülmez zaten de yaşanan bu duruma üzülür neyse ben de bir tur çarpayım dostlarımızıIlkin sabahın 7 si bana yazdi borc istedi attim ona sna borc değil ölesine atıyorum dedim attim uyudum aksama doğru foruma tekrar girdim baktım yine dm atmis varsa 2k daha at maaş alınca toplu öderim dedi iste o an bu adamın birseyelr çevirdiğini anladim yoksa ben sna para atayim 2 saat sonra sen tekrar iste kimse kolay kolay bunu yapamaz bilirim resata özelden yazdim iste Salih ikidir para istiyor benden de istedi dedi ardından valenciennes te yazdi bana birine 2.5 k attim dedi borc olarak salihemi attin dedim evet dedi ordan ayiktim olaya onlara dedim salih kendine yol yapıyor herkesten farklı sebepler gösterip para istemiş aradan kaç gün geçti resatta sormuş durumlar nasıl diye demiş iste 2k param vardı 8 yaptım oda demiş ki 10 yap 8 i bana gönder lazim diye bana ben o kısma kahkaha attım yeminlen Salih eski salihmi bu Salih gerçek Salih mi bilmiyorum valla daha ismini telaffuz etmediğim kişiler de var dost
Lan bı don 50tl olmus mk 1 haftadir roll takip ederek sigara aliomsenin kabul etmedigin bisi yokki mk 50 kuruş atayım ıban at desem yıne atıyosun donumu kargolayayım desem yıne talip olursun
Adminler yeter muhabbet konusunda muhabbet ediyorlar şikayet etmekten bıktık daha devam ediyorlar #shellac #daimonIlkin sabahın 7 si bana yazdi borc istedi attim ona sna borc değil ölesine atıyorum dedim attim uyudum aksama doğru foruma tekrar girdim baktım yine dm atmis varsa 2k daha at maaş alınca toplu öderim dedi iste o an bu adamın birseyelr çevirdiğini anladim yoksa ben sna para atayim 2 saat sonra sen tekrar iste kimse kolay kolay bunu yapamaz bilirim resata özelden yazdim iste Salih ikidir para istiyor benden de istedi dedi ardından valenciennes te yazdi bana birine 2.5 k attim dedi borc olarak salihemi attin dedim evet dedi ordan ayiktim olaya onlara dedim salih kendine yol yapıyor herkesten farklı sebepler gösterip para istemiş aradan kaç gün geçti resatta sormuş durumlar nasıl diye demiş iste 2k param vardı 8 yaptım oda demiş ki 10 yap 8 i bana gönder lazim diye bana ben o kısma kahkaha attım yeminlen Salih eski salihmi bu Salih gerçek Salih mi bilmiyorum valla daha ismini telaffuz etmediğim kişiler de var dost
La dur paramız bitti birak ta azimin tadıyla uzun uzun yazayım aslında bende mi milleti dolandirsam bende bitişik suan puahaAdminler yeter muhabbet konusunda muhabbet ediyorlar şikayet etmekten bıktık daha devam ediyorlar #shellac #daimon
hala don 50 lira diyor tokatcılık taktikleri eğitim kitabı cıkartsan nutuktan fazla satarsın sen mkLan bı don 50tl olmus mk 1 haftadir roll takip ederek sigara aliom
Eee ben sana dedim parayı bağla bişeye boşa umutlanma kaybetcen eninde sonunda diyeLa dur paramız bitti birak ta azimin tadıyla uzun uzun yazayım aslında bende mi milleti dolandirsam bende bitişik suan puaha
,ლ(´ ❥ `ლ)hala don 50 lira diyor tokatcılık taktikleri eğitim kitabı cıkartsan nutuktan fazla satarsın sen mk
Bencede aramızda tur doneriz artik pauah kimse parasında degil dost ben ilkin atarken bile geri dönüşsuz attim bu forumda az çok tanıyoruz birbirimizi ben birine para atıyorsam hayatta geri dönüş beklemem kendi ayibi iste Reşat gidip milleten borc almis salihe vermiş dusun yani bu şekilde insanları mağdur etmeye kimin hakkı varSağlık olsun dost olan olmuş insan paraya üzülmez zaten de yaşanan bu duruma üzülür neyse ben de bir tur çarpayım dostlarımızı
1 2 gün anca para elde kaldı 3 günü kul oldu gitti alıştık kayıplara artik suan ole bir ülkede yaşıyoruz ki bir bileziğin fiyati almis başını gitmiş neye ne yatıracan ki yatirim için güzel meblada para olması lazım dostEee ben sana dedim parayı bağla bişeye boşa umutlanma kaybetcen eninde sonunda diye
Beşinci boyuttaki salih mi bu.Bencede aramızda tur doneriz artik pauah kimse parasında degil dost ben ilkin atarken bile geri dönüşsuz attim bu forumda az çok tanıyoruz birbirimizi ben birine para atıyorsam hayatta geri dönüş beklemem kendi ayibi iste Reşat gidip milleten borc almis salihe vermiş dusun yani bu şekilde insanları mağdur etmeye kimin hakkı var

300+ para var diyordun ya Erhan. 200kya ayağını yerden kesecek araba alırsın1 2 gün anca para elde kaldı 3 günü kul oldu gitti alıştık kayıplara artik suan ole bir ülkede yaşıyoruz ki bir bileziğin fiyati almis başını gitmiş neye ne yatıracan ki yatirim için güzel meblada para olması lazım dost
nerelerde bu kepaze bilgin var mı,ლ(´ ❥ `ლ)
Bende gelebilir miyim konunaDost bu konu iyice raydan çıktı suan sadece kod konusundan farki kalmadi salihte kendini bitirdi ne yazık ki herhalde sapsaplara ozendi yeni bir konu sart artik ta iste ben seni uygun gördüm valla sen açarsan o konuyu şaha kaldırırız benim sevenim olduğu kadar sevmiyenim de var forumda hiç değilse forumda seni seven adam sayısı cok dhaa fazla
Vay abk vayyyIlkin sabahın 7 si bana yazdi borc istedi attim ona sna borc değil ölesine atıyorum dedim attim uyudum aksama doğru foruma tekrar girdim baktım yine dm atmis varsa 2k daha at maaş alınca toplu öderim dedi iste o an bu adamın birseyelr çevirdiğini anladim yoksa ben sna para atayim 2 saat sonra sen tekrar iste kimse kolay kolay bunu yapamaz bilirim resata özelden yazdim iste Salih ikidir para istiyor benden de istedi dedi ardından valenciennes te yazdi bana birine 2.5 k attim dedi borc olarak salihemi attin dedim evet dedi ordan ayiktim olaya onlara dedim salih kendine yol yapıyor herkesten farklı sebepler gösterip para istemiş aradan kaç gün geçti resatta sormuş durumlar nasıl diye demiş iste 2k param vardı 8 yaptım oda demiş ki 10 yap 8 i bana gönder lazim diye bana ben o kısma kahkaha attım yeminlen Salih eski salihmi bu Salih gerçek Salih mi bilmiyorum valla daha ismini telaffuz etmediğim kişiler de var dost
Uzun bir yolculuga çıkmış diye duydumnerelerde bu kepaze bilgin var mı