- 40,440
- 42,997
- 113
Harbiden makinasin bu adam uzun zaman önce ban yedi ya haberin yokmunerelerde bu kepaze bilgin var mı
Harbiden makinasin bu adam uzun zaman önce ban yedi ya haberin yokmunerelerde bu kepaze bilgin var mı
200e araba varsa hemen sımdı alayım 650 700k parayı altın yaptım 6 ay once hala almadım 1 milyon altına bu devırde araç alınmaz300+ para var diyordun ya Erhan. 200kya ayağını yerden kesecek araba alırsın
Uzun yolculuk değil aslında aramızda ama görünmüyor puabaUzun bir yolculuga çıkmış diye duydum
Başka bı hesapla mi orj miUzun yolculuk değil aslında aramızda ama görünmüyor puaba
Bişey sordumHarbiden makinasin bu adam uzun zaman önce ban yedi ya haberin yokmu
100 seviyesini gördüm 300 dedim mi ben 300 belki şakadan demiş olabilirim ne 100 e nede 300 e bir arabanın lastiği gelir suan dost araba felan gelmez bir bilezik olmus 150k para300+ para var diyordun ya Erhan. 200kya ayağını yerden kesecek araba alırsın
eve cok mu tıkılmısım puahahahahshs bunu dıyecegın son adam benım bizde biliyoruz 150 liraya tofas almayı 1m altına araç alacağına bisiklet al sur daha iyi en azından sanayiye uğramazsınYok dostum sen eve çok tıkılmışsın piyasadan haberin yok. Bizim araba 150k mesela niye alınmıyormuş
Ne demek halka açık konu zatenBende gelebilir miyim konuna
ban yedıgını bılıyoz multısı vardırHarbiden makinasin bu adam uzun zaman önce ban yedi ya haberin yokmu
La siz kafayı mı yediniz Mercedes alın demiyorum ben size ayağını yerden kesecek araba al diyorum. Piyasayı mı takip etmiyorsunuz yada. 300+ falan diyorlardı konuda ondan dedim100 seviyesini gördüm 300 dedim mi ben 300 belki şakadan demiş olabilirim ne 100 e nede 300 e bir arabanın lastiği gelir suan dost araba felan gelmez bir bilezik olmus 150k para
Eyvallah kardeş herşeyini kaybet neşeni kaybetmeNe demek halka açık konu zaten
Giden paranın fiyatı biçilmez bazen dost az olur veya çok olur resat bu adama o kadar guveniyordu ki işyerinde çalıştığı arkadaşından borc alıp salihe vermiş simdi bu adam bu saatten kime ne iyilik yapsın sen soleVay abk vayyy
Ne kadar gitmiş barriosun kardo. Okuya okuya geldim
Tofaş 150k nerde şuan ciddi piyasayı takip etmiyorsunuz herhalde. 150k berlingo var bizde gayet iyi sorun yok. Sen 150klık arabayla 10 kere sanayiye gidersin cebinden 50k para çıkar. 1mlik arabayla 1 kere gider sağlam gidersin 100-150k civarı çıkar cebindeneve cok mu tıkılmısım puahahahahshs bunu dıyecegın son adam benım bizde biliyoruz 150 liraya tofas almayı 1m altına araç alacağına bisiklet al sur daha iyi en azından sanayiye uğramazsın
Orj hesap ile sınırsız ban yedi baska hesapBaşka bı hesapla mi orj mi
Cvp verildi suly puhaaBişey sordum
Ege salihi 40k dolandırmış tekel ali barriosu 50 k dolandırmıi salih barriosu 7 k dolandırmış öyle diyolar yani şundan yaşanmışVay abk vayyy
Ne kadar gitmiş barriosun kardo. Okuya okuya geldim
Var zatenban yedıgını bılıyoz multısı vardır
NC ne gıdım dalasim ona azOrj hesap ile sınırsız ban yedi baska hesap
Başladı gene dolandırıcı ege parasını öde adamınCvp verildi suly puhaa
Anca güzel bir motor alınır dost o paraylan araba alınmaz bide eski tip araçlar aldığın gün hasarı başlar ortaya arabamı alacaz başımıza işmi alacaz belli değil ki puahaLa siz kafayı mı yediniz Mercedes alın demiyorum ben size ayağını yerden kesecek araba al diyorum. Piyasayı mı takip etmiyorsunuz yada. 300+ falan diyorlardı konuda ondan dedim