- 36,370
- 28,472
- 113
Yarın gelir patron avansı vermedi diye skfkdjsjsjsYav sorma roll yaptıracaktı sahtekar gene beni kandırdı puhaha
Yarın gelir patron avansı vermedi diye skfkdjsjsjsYav sorma roll yaptıracaktı sahtekar gene beni kandırdı puhaha
Ahmedim sonuç değil süreç de önemliHocam resultante importante
Dilin kemiği yok ki işte puhahaYarın gelir patron avansı vermedi diye skfkdjsjsjs
142 şu an 46 saniye var. Üst desem böyle biterdi. Alt dediğim için batacakDaha bitmemis
Kuricak142 şu an 46 saniye var. Üst desem böyle biterdi. Alt dediğim için batacak
Dost bu konu iyice raydan çıktı suan sadece kod konusundan farki kalmadi salihte kendini bitirdi ne yazık ki herhalde sapsaplara ozendi yeni bir konu sart artik ta iste ben seni uygun gördüm valla sen açarsan o konuyu şaha kaldırırız benim sevenim olduğu kadar sevmiyenim de var forumda hiç değilse forumda seni seven adam sayısı cok dhaa fazlaAdamsın dost. Bu gözler neler neler gördü ama bi onun geri dönüşünü görmedi. Neyse harbi biri konu açmalı Salih sırra kadem bastıysa
Yok moruk. Başta çok attılar. Bu kadar çıkmaması lazımdı. Sürekli faul yaptılar 37 sayının 20si serbest atışKuricak
unut onu sana kaç taktı imparatorSaliiiiiiiiih
Yattı miYok moruk. Başta çok attılar. Bu kadar çıkmaması lazımdı. Sürekli faul yaptılar 37 sayının 20si serbest atış
Ne yalan söyleyim dost bugüne kadar forumda çok dolandırma olayı gördüm eğer gerçekse en şaşırtan ve en beklemediğin salihti. Paraya tamah edecek bir adam olmadığını düşünüyorum bence aldığı borçları ödeyebilecek duruma gelemedi o yüzden sessizliğe büründü. Ha ne olursa olsun bu onun yanlış yaptığı gerçeğini değiştirmez. Emin ol senin sevenin daha çok dost seni sevmeyenin beyazDost bu konu iyice raydan çıktı suan sadece kod konusundan farki kalmadi salihte kendini bitirdi ne yazık ki herhalde sapsaplara ozendi yeni bir konu sart artik ta iste ben seni uygun gördüm valla sen açarsan o konuyu şaha kaldırırız benim sevenim olduğu kadar sevmiyenim de var forumda hiç değilse forumda seni seven adam sayısı cok dhaa fazla
EvetYattı mi
Bana takmadı ben ona para attım birkaç defa ve geri istemediğimi söyledim çünkü önceden baya yardımcı dokunmuştu banaunut onu sana kaç taktı imparator
Allah belasını versin kanka bunların
Zor. %5 ihtimal artık bu saatten sonraAllah belasını versin kanka bunların
Mat kod atar mi
bu adam ıcın evlendı falan dedıler bı ara belkı coluk cocuga yiyecek almıstır ustune gıtmeyınBana takmadı ben ona para attım birkaç defa ve geri istemediğimi söyledim çünkü önceden baya yardımcı dokunmuştu bana
Kapatıyom o zaman siteyiZor. %5 ihtimal artık bu saatten sonra
Bilemem kanka bu vakitten sonra gelip doğruyu bile söylese kimse inanmaz bence artık onabu adam ıcın evlendı falan dedıler bı ara belkı coluk cocuga yiyecek almıstır ustune gıtmeyın
Herkese çıkarıp verdiğinin 2 katını verse gene mi olmazBilemem kanka bu vakitten sonra gelip doğruyu bile söylese kimse inanmaz bence artık ona