Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,292
42,862
113
Adamsın dost. Bu gözler neler neler gördü ama bi onun geri dönüşünü görmedi. Neyse harbi biri konu açmalı Salih sırra kadem bastıysa
Dost bu konu iyice raydan çıktı suan sadece kod konusundan farki kalmadi salihte kendini bitirdi ne yazık ki herhalde sapsaplara ozendi yeni bir konu sart artik ta iste ben seni uygun gördüm valla sen açarsan o konuyu şaha kaldırırız benim sevenim olduğu kadar sevmiyenim de var forumda hiç değilse forumda seni seven adam sayısı cok dhaa fazla

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,844
23,138
113
bide gelip 30k alıp kaçacak degilim alın kisi bası 30 arda ben veriyorum diyip 100k dagıtım yapıyormus

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,929
29,838
113
Dost bu konu iyice raydan çıktı suan sadece kod konusundan farki kalmadi salihte kendini bitirdi ne yazık ki herhalde sapsaplara ozendi yeni bir konu sart artik ta iste ben seni uygun gördüm valla sen açarsan o konuyu şaha kaldırırız benim sevenim olduğu kadar sevmiyenim de var forumda hiç değilse forumda seni seven adam sayısı cok dhaa fazla
Ne yalan söyleyim dost bugüne kadar forumda çok dolandırma olayı gördüm eğer gerçekse en şaşırtan ve en beklemediğin salihti. Paraya tamah edecek bir adam olmadığını düşünüyorum bence aldığı borçları ödeyebilecek duruma gelemedi o yüzden sessizliğe büründü. Ha ne olursa olsun bu onun yanlış yaptığı gerçeğini değiştirmez. Emin ol senin sevenin daha çok dost seni sevmeyenin beyaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...