- 11,349
- 13,417
- 113
Ne oldu laAklıniz varsa bir daha babanızın oğluna borç vermeyin. Bakın 150k ödül atın ama 1 TL borç vermeyin!!!!!!!!!!!!!!
Ne oldu laAklıniz varsa bir daha babanızın oğluna borç vermeyin. Bakın 150k ödül atın ama 1 TL borç vermeyin!!!!!!!!!!!!!!
Yeni vaka mıAklıniz varsa bir daha babanızın oğluna borç vermeyin. Bakın 150k ödül atın ama 1 TL borç vermeyin!!!!!!!!!!!!!!
Kim olm kim?Ayıp ya her zor zamanında elimden gelen desteği vermeye çalıştığım adam beni mağdur ettikten sonra ne yapayım ben bu dostluğu. Demek ki enayilik. Benim olmayan parayı vereceğimi ısrarla belirtmeme rağmen sorun yok hallederiz diyip almak ama zamanı gelince oralı olmamak erkek adamın yapacağı iş değil. Aman isim görülsün de ne oluyorsa olsun kafasında millet. Yani bir daha dara düşerim düşüncesi yok
Sıra sende miAklıniz varsa bir daha babanızın oğluna borç vermeyin. Bakın 150k ödül atın ama 1 TL borç vermeyin!!!!!!!!!!!!!!
nolduAyıp ya her zor zamanında elimden gelen desteği vermeye çalıştığım adam beni mağdur ettikten sonra ne yapayım ben bu dostluğu. Demek ki enayilik. Benim olmayan parayı vereceğimi ısrarla belirtmeme rağmen sorun yok hallederiz diyip almak ama zamanı gelince oralı olmamak erkek adamın yapacağı iş değil. Aman isim görülsün de ne oluyorsa olsun kafasında millet. Yani bir daha dara düşerim düşüncesi yok
Geçmiş olsun düzelir elbet@Losers bak kardeşim ben senin yüzünden iş yerinde ki samimi olmadığım adama rezil oldum. Adam beni 4 kez aradi ben telefonunu açamadım. Şimdi gidip başkasından el pençe durup borç alıp bu adamın parasını göndereceğim ama bilki bu kafayla kalırsan çevrende dostun kalmayacak. Beni parami da sabaha kadar gönder lütfen. Bir daha buraya yazmak zorunda da kalmayayim. Umarım bir daha dara düşmezsin çünkü destek olacak adam bulamazsin
Kardeism duzelse kaç yazar. İş yerinde konuşmaya tenezzül etmediğim adamin telefonunu açmaya cesaret edemedim ben. Duzelse kaç paraGeçmiş olsun düzelir elbet
Kardeşim babanın oğlu değil sonuçta elinde varsa ver yoksa niye konuşmadığın adamdan para alıp başkasina veriyosun suçun büyük kısmı sende kusura bakmaKardeism duzelse kaç yazar. İş yerinde konuşmaya tenezzül etmediğim adamin telefonunu açmaya cesaret edemedim ben. Duzelse kaç para
Bunların günahlarını temizleArkadaş şu para mevzularını bi çözün artık herkes herkese şans parası cart curt gönlümden koptu şu bu atsında borç mevzuları burada ne arkadaşlık ne dostluk bırakmadı aranızda söyleyim
Kardeşim ölüm kalım mevzu diyip kapına geliyor, geri çeviriyorsun, kötülük mu ettik yaniArkadaş şu para mevzularını bi çözün artık herkes herkese şans parası cart curt gönlümden koptu şu bu atsında borç mevzuları burada ne arkadaşlık ne dostluk bırakmadı aranızda söyleyim
ben senide onuda suçlamıyorum yanlış anlama burada ama borç para mevzusu allahı peygambere düşman eder o kadar diyim 1000 tane örneği var sen biliyon mağdursunda anlıyorum şimdi kaç kere o parayı sana yollasa misliyle eskisi gibi ne sen ona karşı olabilirsin ne o sana dediğim gibi suçlamıyorum seniKardeşim ölüm kalım mevzu diyip kapına geliyor, geri çeviriyorsun, kötülük mu ettik yani
cane çok temiz kalplisin çok maalesef insanlar iyi niyetten anlamıyor maalesefKardeşim ölüm kalım mevzu diyip kapına geliyor, geri çeviriyorsun, kötülük mu ettik yani
Valla ben 2 kişiye verdim ikiside dediği günde ödemedi o gün dedim zaten artık 1 tl bile atmam kimseye. Zaten kimseden para istediğimiz yok. adamın içinden gelmiştir atmak istemiştir onu alırım ama yarın bana sana atmıştım sende bana at derse burnundan getiririmArkadaş şu para mevzularını bi çözün artık herkes herkese şans parası cart curt gönlümden koptu şu bu atsında borç mevzuları burada ne arkadaşlık ne dostluk bırakmadı aranızda söyleyim
Evet şimdi gelip buraya yazacak kadar karaktersiz diyede sitem eder. Ama beyefendi hem durumu gündüzden belirtip önlem al demiyor, hem vakit geldiğinde yazdığıma cevap vermiyorben senide onuda suçlamıyorum yanlış anlama burada ama borç para mevzusu allahı peygambere düşman eder o kadar diyim 1000 tane örneği var sen biliyon mağdursunda anlıyorum şimdi kaç kere o parayı sana yollasa misliyle eskisi gibi ne sen ona karşı olabilirsin ne o sana dediğim gibi suçlamıyorum seni
evet çok büyük kasvet oluşturdu bu durumlar herkes gergin çünkü herkes kumarcı kardeş burada aşırı gergin bitik parasız umut bağlamış şu bu herşeyi söyleyebilir herkesi kırabilir herkese yanlıs yapabilir yani potansiyel var hepimizde malesefValla ben 2 kişiye verdim ikiside dediği günde ödemedi o gün dedim zaten artık 1 tl bile atmam kimseye. Zaten kimseden para istediğimiz yok. adamın içinde gelmiştir atmak istemiştir onu alırım ama yarın bana sana atmıştım sende bana at derse burnundan getiririm