Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Evet şimdi gelip buraya yazacak kadar karaktersiz diyede sitem eder. Ama beyefendi hem durumu gündüzden belirtip önlem al demiyor, hem vakit geldiğinde yazdığıma cevap vermiyor
Alacaklı adam her zaman haklıdır buna bir şey demiyorum salihte normalde kendini bu duruma sokacak bir adam değil işler bu raddeye geldi artık malesef

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Seyhandan gelen 500ü zar zor 1k yaptım katlayabilsem 1k reşata sözüm vardı da battık. Ana parayı çekecem kupon batınca nba deneyecem. Kod da alamadık berbat bi gün yine
Çember daralıyo güzel bu nba yı bırak allah yoluna dön artık yeter gfdg

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
evet çok büyük kasvet oluşturdu bu durumlar herkes gergin çünkü herkes kumarcı kardeş burada aşırı gergin bitik parasız umut bağlamış şu bu herşeyi söyleyebilir herkesi kırabilir herkese yanlıs yapabilir yani potansiyel var hepimizde malesef
La mesele para değil. İnsanlık halı sabah yazdığımda sorun yok diyip ödeme saatinde telefonu kapatmak beni çıldırttı. Sabah dese 7k bulamayacağım para değil. Hiç mi bulamadım, faizle yine alırım yapmadığım şey değildir. Ama bu insanı enayi yerine koymaktır

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,728
5,619
113
La mesele para değil. İnsanlık halı sabah yazdığımda sorun yok diyip ödeme saatinde telefonu kapatmak beni çıldırttı. Sabah dese 7k bulamayacağım para değil. Hiç mi bulamadım, faizle yine alırım yapmadığım şey değildir. Ama bu insanı enayi yerine koymaktır
Şarjı bitmiştir

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Reşat kendini bize mi anlatıyon 1.5 yıldır mesai veriyoruz burda hep beraber biliyoruz herhalde meselenin para olmadığını taşşağının keyfine 10k 20k çöpe kupon atan adamsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...