- 23,788
- 14,519
- 113
La kabul etmedi geçersiz dedi baksana kodaNiye atmadın buraya kendin yiyon hep
La kabul etmedi geçersiz dedi baksana kodaNiye atmadın buraya kendin yiyon hep
Kardeşim sen yeni üye misin seni burda birine benzettim de inş ona çekmezsin ahmet miydi neydi nwyse hoşgeldşn dostMat kod attı
Dk 20 2-0 olan maçtan yatıyorum yine 🤣Cahil işte ne bilsin. Az mı sövdük ingiltere 2.ligine 60dk 1 gol çıkmayınca
Yeniyim ben abi 2 3 kişiyle tanıştım dün başka kimseyi tanımıyorumKardeşim sen yeni üye misin seni burda birine benzettim de inş ona çekmezsin ahmet miydi neydi nwyse hoşgeldşn dost
Fener bahçe 85 atar825 lira olacak jokerde 200 lira zarar ettik fb yüzünden. Tek maç lazım bana bankolar bankosu 1.30
inter maçı ilk yarı 0.5 üst825 lira olacak jokerde 200 lira zarar ettik fb yüzünden. Tek maç lazım bana bankolar bankosu 1.30
Daha bankosunu gormedimFener bahçe 85 atar
Sen beni tanı yeter kardeşim allah korusun ahmete felan denk gelme görürsen beni etiketle haddini bildiririm onaYeniyim ben abi 2 3 kişiyle tanıştım dün başka kimseyi tanımıyorum
Gelmezse kadim düşmanımsın 🤣inter maçı ilk yarı 0.5 üst
Gelirse?Gelmezse kadim düşmanımsın 🤣
Kadim dostumGelirse?
Kangal yolladım kabul ettiler@Valenciennes buldun mu selfie çekmek için K9 ben de kırma var bir tane uyanmazsa site
evet bok gibi oldu bu mat kodlarıBen yine alamadım vermiyo asla
Noldu laAklıniz varsa bir daha babanızın oğluna borç vermeyin. Bakın 150k ödül atın ama 1 TL borç vermeyin!!!!!!!!!!!!!!