- 19,101
- 22,400
- 113
Teessüf ederim sen benim analizime çöp mu diyorsunReşat kendini bize mi anlatıyon 1.5 yıldır mesai veriyoruz burda hep beraber biliyoruz herhalde meselenin para olmadığını taşşağının keyfine 10k 20k çöpe kupon atan adamsın
Teessüf ederim sen benim analizime çöp mu diyorsunReşat kendini bize mi anlatıyon 1.5 yıldır mesai veriyoruz burda hep beraber biliyoruz herhalde meselenin para olmadığını taşşağının keyfine 10k 20k çöpe kupon atan adamsın
Partizan maçına 2.çeyrek 2 takımda 18 atar dedim yine 1k ya çıktım zaten daha oynamam bişe nba e kadar@AnthonyEdwards inter maçına iy 0.5 gir dedim sana ben 1.5 üst oldu ilk yarı ulan ahmetçan
itiraf etmiş bulundum buradan kıvıramam gibi LKGDSKŞLGSDFTeessüf ederim sen benim analizime çöp mu diyorsun
Daha 1.kodu alamadıkJoJo mattan kod alacaksaniz her gün yatırım yapın ufakta olsa. Kodların hepsi olmasa da çoğunu veriyor mat nadir veriyor 2. Oyunlarda iyi veriyor.
flörte devam mı aşko gpfdkGonobete 1 attım 10 çektim bereket
Bilgi için teşekkürlerGonobete 1 attım 10 çektim bereket
Helal ben de 500ü 1k yaptım böyle devam edersem 8 ayda borçları öderimGonobete 1 attım 10 çektim bereket
İyi bak hastana sor beni pastana yazısından kendını ele verirdinReşatım para varken vermiş. Keşke ben de isteseydim 5 10k hazır isim de değiştik tanımazdı beni fırsat kaçtı
Belki başkası da yazmış aynı yazıyı ne belli 🤣İyi bak hastana sor beni pastana yazısından kendını ele verirdin
1 haftadır her gün yatırıyorum 200 300 çoğu kodunu aliyorum jojonun. Akşam site açık olmadığı halde girip aldım 2 kodu fortune olmypus 18 bin ödedi yatırımla alakasi var bence oyuncu seçiyor site yatırıma goreDaha 1.kodu alamadık
Noldu çözebildin mı sıkıntılarını kanka halloldumuDoğrudur
Sitenin bugı bulmuş1 haftadır her gün yatırıyorum 200 300 çoğu kodunu aliyorum jojonun. Akşam site açık olmadığı halde girip aldım 2 kodu fortune olmypus 18 bin ödedi yatırımla alakasi var bence oyuncu seçiyor site yatırıma gore
At hemen 3 yapalımHelal ben de 500ü 1k yaptım böyle devam edersem 8 ayda borçları öderim
Doğrudur ben jojoya arada atıyorum para 300 500 de mata bayadır yok. O fortune rezalet bi oyun nasıl ödedi 18k1 haftadır her gün yatırıyorum 200 300 çoğu kodunu aliyorum jojonun. Akşam site açık olmadığı halde girip aldım 2 kodu fortune olmypus 18 bin ödedi yatırımla alakasi var bence oyuncu seçiyor site yatırıma gore
Kupon batsın çekecem daha çekemedim jokerde para freebet batacak 20dk sonraAt hemen 3 yapalım
Sağolsun mlrb gibi dostlarımız olduktan sonra sırtımiz yere gelir mi bizim. Mlrb sağolsun çözdümNoldu çözebildin mı sıkıntılarını kanka halloldumu