Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
722
2,400
93
Puahhaha 🤣🤣🤣 ulan adamın arkasından konuşuyordun şimdi parasının peşindesin çoktan verdim
Doğru banada Ahmet in arkasindan konuşmuştu birini dolandırdı demişti kripto hesabına attırmış Ahmet sonra parayı harcamış mi ne demişti 2-3 gün sonrada tekrar abi kardeş oldular 😄 çok değişik insanlar 😃 sen adamsın ama @NoEscapE de öyle..sen gündüz yeni sohbet konusu aç takiliriz her zaman yanındayım senin takılma millete. Bir ihtiyacin olduğundada yaz özelden 😉

Beretta

Üye
Yeni Üye
38
20
8
Doğru banada Ahmet in arkasindan konuşmuştu birini dolandırdı demişti kripto hesabına attırmış Ahmet sonra parayı harcamış mi ne demişti 2-3 gün sonrada tekrar abi kardeş oldular 😄 çok değişik insanlar 😃 sen adamsın ama @NoEscapE de öyle..sen gündüz yeni sohbet konusu aç takiliriz her zaman yanındayım senin takılma millete. Bir ihtiyacin olduğundada yaz özelden 😉
Çok yalan dönüyor gerçekten bunlarda kripto geçmişini attım Allah şahidim dir para yerinden oynamadı babam kuşçu benim arkadaşı vefat etti öğlene doğru uyandım ikindi vakti namaza gittim babamın ehliyeti yok arabayı kullandım akşam geldim namussuz dediler bana dolandırıcı dediler ağrıma gitti o kadar yardım ettim buna ama hepsi boşmuş

Beretta

Üye
Yeni Üye
38
20
8
Konu açın gelirim ben

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
Bir o senin Ruhi Arkadaşın bana şu Multi açan şu an demişti Ahmet bana böyle böyle yaptı bilmem ne o zaman dedim Ahmet yalan konuşuyor o yüzden arkasından öyle konuşmuştum ikincisi de her zaman senin yerin vardı Sen kendi kendine trip attın gittin çoluk çocuğa yer yok benim yanımda beni bilen biliyor sıkıntı yok

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
722
2,400
93
Çok yalan dönüyor gerçekten bunlarda kripto geçmişini attım Allah şahidim dir para yerinden oynamadı babam kuşçu benim arkadaşı vefat etti öğlene doğru uyandım ikindi vakti namaza gittim babamın ehliyeti yok arabayı kullandım akşam geldim namussuz dediler bana dolandırıcı dediler ağrıma gitti o kadar yardım ettim buna ama hepsi boşmuş
Başın sağolsun kardeşim boşver dediğim gibi açarız yeni konu konuşuruz

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
Yemeğe ekmeğin yok kaç yaşındasın git iş bak kendine ailene yazık mırto can ayak bağı olmuşsun ailene yazık sana
Sana ne lan sen kendi işine bak kendisinin sanki benden kalır yanı var da bir de konuşuyor burada ya benimle muhattap olmazsan sevinirim kardeşim yüz varsa biraz muhattap olma benimle eğer yüz yoksa zaten yazarsın Cevap devamlı

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,782
10,826
113
Beyler Hatay’da yaşayan var mj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...