- 62,692
- 32,029
- 113
Ben bilmem sen verdin mi Ahmet'in parasınıBilmen lazım muroocan
Ben bilmem sen verdin mi Ahmet'in parasınıBilmen lazım muroocan
Puahhaha 🤣🤣🤣 ulan adamın arkasından konuşuyordun şimdi parasının peşindesin çoktan verdimBen bilmem sen verdin mi Ahmet'in parasını
Verdndiysen Tamam hadi kendine iyi bak İyi forumlarPuahhaha 🤣🤣🤣 ulan adamın arkasından konuşuyordun şimdi parasının peşindesin çoktan verdim
Doğru banada Ahmet in arkasindan konuşmuştu birini dolandırdı demişti kripto hesabına attırmış Ahmet sonra parayı harcamış mi ne demişti 2-3 gün sonrada tekrar abi kardeş oldular 😄 çok değişik insanlar 😃 sen adamsın ama @NoEscapE de öyle..sen gündüz yeni sohbet konusu aç takiliriz her zaman yanındayım senin takılma millete. Bir ihtiyacin olduğundada yaz özelden 😉Puahhaha 🤣🤣🤣 ulan adamın arkasından konuşuyordun şimdi parasının peşindesin çoktan verdim
Çok yalan dönüyor gerçekten bunlarda kripto geçmişini attım Allah şahidim dir para yerinden oynamadı babam kuşçu benim arkadaşı vefat etti öğlene doğru uyandım ikindi vakti namaza gittim babamın ehliyeti yok arabayı kullandım akşam geldim namussuz dediler bana dolandırıcı dediler ağrıma gitti o kadar yardım ettim buna ama hepsi boşmuşDoğru banada Ahmet in arkasindan konuşmuştu birini dolandırdı demişti kripto hesabına attırmış Ahmet sonra parayı harcamış mi ne demişti 2-3 gün sonrada tekrar abi kardeş oldular 😄 çok değişik insanlar 😃 sen adamsın ama @NoEscapE de öyle..sen gündüz yeni sohbet konusu aç takiliriz her zaman yanındayım senin takılma millete. Bir ihtiyacin olduğundada yaz özelden 😉
Konu açın gelirim benDoğru banada Ahmet in arkasindan konuşmuştu birini dolandırdı demişti kripto hesabına attırmış Ahmet sonra parayı harcamış mi ne demişti 2-3 gün sonrada tekrar abi kardeş oldular 😄 çok değişik insanlar 😃 sen adamsın ama @NoEscapE de öyle..sen gündüz yeni sohbet konusu aç takiliriz her zaman yanındayım senin takılma millete. Bir ihtiyacin olduğundada yaz özelden 😉
Bir o senin Ruhi Arkadaşın bana şu Multi açan şu an demişti Ahmet bana böyle böyle yaptı bilmem ne o zaman dedim Ahmet yalan konuşuyor o yüzden arkasından öyle konuşmuştum ikincisi de her zaman senin yerin vardı Sen kendi kendine trip attın gittin çoluk çocuğa yer yok benim yanımda beni bilen biliyor sıkıntı yokDoğru banada Ahmet in arkasindan konuşmuştu birini dolandırdı demişti kripto hesabına attırmış Ahmet sonra parayı harcamış mi ne demişti 2-3 gün sonrada tekrar abi kardeş oldular 😄 çok değişik insanlar 😃 sen adamsın ama @NoEscapE de öyle..sen gündüz yeni sohbet konusu aç takiliriz her zaman yanındayım senin takılma millete. Bir ihtiyacin olduğundada yaz özelden 😉
Başın sağolsun kardeşim boşver dediğim gibi açarız yeni konu konuşuruzÇok yalan dönüyor gerçekten bunlarda kripto geçmişini attım Allah şahidim dir para yerinden oynamadı babam kuşçu benim arkadaşı vefat etti öğlene doğru uyandım ikindi vakti namaza gittim babamın ehliyeti yok arabayı kullandım akşam geldim namussuz dediler bana dolandırıcı dediler ağrıma gitti o kadar yardım ettim buna ama hepsi boşmuş
Tamamdır reisim sorun yokBaşın sağolsun kardeşim boşver dediğim gibi açarız yeni konu konuşuruz
Hadi reisini de al kendinize konu açıp gidin Orada muhabbet edinTamamdır reisim sorun yok
İyi Multi hesap açtırıyor burası ikinci hesabı sana açtırmışTamamdır reisim sorun yok
🤣🤣🤣 para bitti dostluk bitti mırtocanHadi reisini de al kendinize konu açıp gidin Orada muhabbet edin
Ben her zaman sıfırlardayım alışkınım sen parayı buldun Bizim mi haberimiz yoktu para bitince muhabbet bitti gören diyecek milyonları vurmuş 😄🤣🤣🤣 para bitti dostluk bitti mırtocan
Yemeğe ekmeğin yok kaç yaşındasın git iş bak kendine ailene yazık mırto can ayak bağı olmuşsun ailene yazık sanaBen her zaman sıfırlardayım alışkınım sen parayı buldun Bizim mi haberimiz yoktu para bitince muhabbet bitti gören diyecek milyonları vurmuş 😄
Sana ne lan sen kendi işine bak kendisinin sanki benden kalır yanı var da bir de konuşuyor burada ya benimle muhattap olmazsan sevinirim kardeşim yüz varsa biraz muhattap olma benimle eğer yüz yoksa zaten yazarsın Cevap devamlıYemeğe ekmeğin yok kaç yaşındasın git iş bak kendine ailene yazık mırto can ayak bağı olmuşsun ailene yazık sana
Avını bekleyen kurt gibisin iyi forumlar mırtocanSana ne lan sen kendi işine bak kendisinin sanki benden kalır yanı var da bir de konuşuyor burada ya benimle muhattap olmazsan sevinirim kardeşim yüz varsa biraz muhattap olma benimle eğer yüz yoksa zaten yazarsın Cevap devamlı
Sana da iyi forumlar kendinle karıştırma Beni eskisi gibi aktif bile değilim arada gelir giderim neyse hadi iyi forumlarAvını bekleyen kurt gibisin iyi forumlar mırtocan
Ona forumun sahibi olduğun zaman karar verirsin şimdi değilHadi reisini de al kendinize konu açıp gidin Orada muhabbet edin