- 62,694
- 32,034
- 113
Yeni insanları buraya almıyoruz iyi forumlarFarklı bir evrende Farklı bir beden de geri döndüm 🤣🤣
Yeni insanları buraya almıyoruz iyi forumlarFarklı bir evrende Farklı bir beden de geri döndüm 🤣🤣
Tapulu yerin mi senin burası @Shellac konu herkese açık değilmi öyle biliyorum arkadaşım var onunla konuşuyorum burada kimseye özel konu açılmıyor forumdaYeni insanları buraya almıyoruz iyi forumlar
Genelde Yeni insanlar dolandırıcı çıkıyor o yüzden tamam sen arkadaşınla muhabbet et o dediğin arkadaşlar bizimle muhabbete girme Hadi iyi forumlarTapulu yerin mi senin burası @Shellac konu herkese açık değilmi öyle biliyorum arkadaşım var onunla konuşuyorum burada kimseye özel konu açılmıyor forumda
Ya benimle muhattap olmasınlar benim burada bir iki tane muhatap olduğum adam var Ondan hariç kimseyle işim olmazEski dosttan düşman olur mu @Muroo1988 abi.. yanlış anlaşılma varmış düzelmiş durum
Bu eleman kimin yan hesap muro dubai çikolatası olabilir mi yeni üye olan adam foruma bu kadar hakim olamaz yoksaEvet dolandırıcıyım senin gibiler işte beni dolandıramıyor
Yeni üyelik açıp da böyle direkt konuya girenler dolandırıcıdır genellikle o arkadaş için de konuşmuyorum genel olarak konuşuyorumBu eleman kimin yan hesap muro dubai çikolatası olabilir mi yeni üye olan adam foruma bu kadar hakim olamaz yoksa
Noruyon muroYa benimle muhattap olmasınlar benim burada bir iki tane muhatap olduğum adam var Ondan hariç kimseyle işim olmaz
Örnek ben🤣Genelde Yeni insanlar dolandırıcı çıkıyor o yüzden tamam sen arkadaşınla muhabbet et o dediğin arkadaşlar bizimle muhabbete girme Hadi iyi forumlar
Ben ekmek yediğim yere pislemem ben adamlığa bakarımSen bana namussuz dedin ama sensin o sen yediğin kaba pisledin krizdeyim kardeşim çok kötüyüm yardım dileniyordun haram zehir zıkkım olsun muroo
İyi sen ne yapıyorsunNoruyon muro
Sukurİyi sen ne yapıyorsun
Varmı sorun sikintiİyi sen ne yapıyorsun
Yok Kral adam eyvallahVarmı sorun sikinti
İyi sabahlarYok Kral adam eyvallah
Senin adamlığı para ile ölçersin bu konu herkese açıkBen ekmek yediğim yere pislemem ben adamlığa bakarım
Sen Ahmet'in parasını verdin mi Onu bunu bırakSenin adamlığı para ile ölçersin bu konu herkese açık
Bu konu gündüz kapanacak kendinize konu açar muhabbet edersiniz Sen adamın parasını verdin mi oSenin adamlığı para ile ölçersin bu konu herkese açık
Bilmen lazım muroocanSen Ahmet'in parasını verdin mi Onu bunu bırak
Kapansın konu bizde toplanalım açalım konuBu konu gündüz kapanacak kendinize konu açar muhabbet edersiniz Sen adamın parasını verdin mi o