Alara hiç iyi değilim verin artık bi mega🤣 bunu yenı gördüm verin bir mega Alara iyi değilim vay muro reis zatem iddia kazandırmıyordu bol şans
Ekli dosyalar
-
90.2 KB Görüntüleme: 22
Alara hiç iyi değilim verin artık bi mega🤣 bunu yenı gördüm verin bir mega Alara iyi değilim vay muro reis zatem iddia kazandırmıyordu bol şans
Ne gizem yarattın be gece gece kimsin söyleMuroo başkana sor reis ben dm atamam mesaj sayım az
Farklı bir evrende Farklı bir beden de geri döndüm 🤣🤣Ne gizem yarattın be gece gece kimsin söyle
reis yeni üyeler roll şartıyla konuya yorum yapabilir roll bekliyorum.Farklı bir evrende Farklı bir beden de geri döndüm 🤣🤣
Sende de yazıo yeni üye kral nedenreis yeni üyeler roll şartıyla konuya yorum yapabilir roll bekliyorum.![]()
Alara hanımdan mega gelseydi açardım roll dostreis yeni üyeler roll şartıyla konuya yorum yapabilir roll bekliyorum.![]()
Muro reis sahurda bile yok. Ruletden vurdu benceNe gizem yarattın be gece gece kimsin söyle
Mega dan koymuştur sahur yapıyordurMuro reis sahurda bile yok. Ruletden vurdu bence
Harbi bi ara bende attım ss buraya geceleri rulet kovalıyor Muro kaptan sabahları kod. Chill 2.5 üst.Muro başkan sabahları kod kovalıyor geceleri milyardar iş adamı kimliğiyle rulet
Ulan ya tek gol den yatar dı maç 🤣Harbi bi ara bende attım ss buraya geceleri rulet kovalıyor Muro kaptan sabahları kod. Chill 2.5 üst.
Aleyna aleykum selam
Ru ile başlayan arkadaş .. itibar suikastına uğramıştı .. yanlış anlaşılma olmuş sanırımFarklı bir evrende Farklı bir beden de geri döndüm 🤣🤣