Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,087
32,284
113
Müstahak sana 100 mesajli kişiye 3k vermek nedir kafayı mı yedin sen bosver giden gitmis zaten bir daha bu forumda kimseye borc felan sakin verme buda sana ders olsun
Bir de ilk defa gördüm Eren Bu kadar senedir buradayım ilk defa bu kullanıcıyı görüyorum arka planda oynuyor

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,087
32,284
113
O kullanıcıyı daha unutmam nerede görürsem bu Forumun içinde ahmet zaten ekranlara attı dolandırıcı olduğunu her yerde yayarım gelmesin milleti dolandırmasın

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Bir de ilk defa gördüm Eren Bu kadar senedir buradayım ilk defa bu kullanıcıyı görüyorum arka planda oynuyor
Bende baktım pp sine bende daha önce hiç görmedim valla o yuzden garibime gitti he forumda aktif biri olsa istemiştir vermiştir normaldir de hiç muhabbeti olmayan adamın neyine güvenip te para vermiş şaşırtıcı

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,197
14,069
113
O kullanıcıyı daha unutmam nerede görürsem bu Forumun içinde ahmet zaten ekranlara attı dolandırıcı olduğunu her yerde yayarım gelmesin milleti dolandırmasın
Muro adam başlanmış giriş yapmaya çalıştığı saat görünüyor sadece

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,087
32,284
113
Bende baktım pp sine bende daha önce hiç görmedim valla o yuzden garibime gitti he forumda aktif biri olsa istemiştir vermiştir normaldir de hiç muhabbeti olmayan adamın neyine güvenip te para vermiş şaşırtıcı
Yok muhabbeti varmış forumda Ben niye hiç görmedim ben anlamadım ahmet'i çözemiyorum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...