- 62,951
- 32,196
- 113
Adamsın AhmetNeyse abi karaktersiz insanlar heryerde vardır daha fazla uzatıp konumuzu kirletmeyelim başka şeyler konusalim
Adamsın AhmetNeyse abi karaktersiz insanlar heryerde vardır daha fazla uzatıp konumuzu kirletmeyelim başka şeyler konusalim
Yav ben bile ilk defa gördüm rafık adamı ben senle dostum ozaman artık 🤣🤣 şaka yapıyorum kardeşim yazık olmuşGitti valla
Erhann dedi Ben istemiyorum 😄😄😄😄Tövbe tövbe ilk kime vereyim mi diyeyeyim![]()
O zaman ilk sana mı vericemErhann dedi Ben istemiyorum 😄😄😄😄
HhahzhahahahahhahahahahahhahahshahhaO zaman ilk sana mı vericem![]()
Vallahi Kazan Apo isterim yemin olsun isterim kalbi temiz insanların kazanmasını her zaman isterim ama ölmeden bu kardeşinin o sözünü tut 😄O zaman ilk sana mı vericem![]()
O zaman ilk sana mı vericem![]()
Vericem demede 😂O zaman ilk sana mı vericem![]()
Genel olarak konuşuyorum biri bana söz verdiğin zaman o sözü tutmadığı zaman gözümde hiçbir değeri kalmaz adamlığı yoktur Çünkü senin için demiyorum ha genel olarak konuşuyorum yanlış anlama beniVallahi Kazan Apo isterim yemin olsun isterim kalbi temiz insanların kazanmasını her zaman isterim ama ölmeden bu kardeşinin o sözünü tut 😄
A s Kral adam
Aleyküm selam üstad
Aleykum selam
Düşman götüne Muro imansızına sağlam bir avrat ayarlıycam ama korkuyorum avrat ömür boyu akrep gibi yürür kötürüm kalkrVericem demede 😂
Attın bombayı daha ne dicen muroGenel olarak konuşuyorum biri bana söz verdiğin zaman o sözü tutmadığı zaman gözümde hiçbir değeri kalmaz adamlığı yoktur Çünkü senin için demiyorum ha genel olarak konuşuyorum yanlış anlama beni
İyi geceler dostum hoş geldin
Allah'a şükür sağ ol iyi olmaya çalışıyorum adamın dibiKeyifler nasıl murom
Apo için konuştuysam en adiyim Onun kalbi temiz ben genel olarak konuştum ben genel olarak konuştum yapım buAttın bombayı daha ne dicen muro
Lannnn gömdün zatenGenel olarak konuşuyorum biri bana söz verdiğin zaman o sözü tutmadığı zaman gözümde hiçbir değeri kalmaz adamlığı yoktur Çünkü senin için demiyorum ha genel olarak konuşuyorum yanlış anlama beni