Adam adam Hele bi vuralım sana bi sofra sözüm olsubAllah'a şükür sağ ol iyi olmaya çalışıyorum adamın dibi
Adam adam Hele bi vuralım sana bi sofra sözüm olsubAllah'a şükür sağ ol iyi olmaya çalışıyorum adamın dibi
Millete kızıp banami dayilanion la😂😂Apo için konuştuysam en adiyim Onun kalbi temiz ben genel olarak konuştum ben genel olarak konuştum yapım bu
Seni iyi tanıdığım için senin için konuşmadım buna emin ol genel konuşuyorum bazı karaktersizler içinLannnn gömdün zaten![]()
Sen benim dayılandığım halimi görmemişsin 😄Millete kızıp banami dayilanion la😂😂
Bende yalan yok murocan burda bazıları var yok olmuyor kaç gündür tık yok falan diyor ama bende herşey açık kimseden saklamam etmemSeni iyi tanıdığım için senin için konuşmadım buna emin ol genel konuşuyorum bazı karaktersizler için
Sen benim dayılandığım halimi görmemişsin 😄
YaniBende yalan yok murocan burda bazıları var yok olmuyor kaç gündür tık yok falan diyor ama bende herşey açık kimseden saklamam etmem
Ne peki bize mi yürüyorsunE peki
Tobe tobeee😂😂Ne peki bize mi yürüyorsun
Abi kumardan hç kazanamayan gitsin sokakta misket oynasın
Sen burada bir iki kişi var daha var senin gibi net neyse odur yaBende yalan yok murocan burda bazıları var yok olmuyor kaç gündür tık yok falan diyor ama bende herşey açık kimseden saklamam etmem
Eyvallah canoSen burada bir iki kişi var daha var senin gibi net neyse odur ya
Abi kumardan hç kazanamayan gitsin sokakta misket oynasın![]()
Vallahi Allah şahidim Ben kazansam en kötü en kötü diyorum Bir bir buçuk yapıyorum örnek veriyorum çıkıyorum biliyorsun alışverişe gidip geliyorum Sonra bayılıyorum fazlasında Gözüm Yok çünkü gözümü açamıyorum uyuyorum 😄😄Abi kumardan hç kazanamayan gitsin sokakta misket oynasın![]()
Kiremite işemen gerekiyor dedim sana güldün geçtinİşin kötü yanı neredeyse 1-1,5 hafta oldu yapamıyorum bir şey ya öyle bir bağlanmış ki Basiret sanki ya tek Golden gidiyor ya ya böyle bir şey yok ya
Bak bugün de Harmanım yatmadım Sabah oldu yine bir şey yapamadım Dün sağ olsun bir dostum sevdiğim bir dostum destek oldu gittim ufak da olsa kurtardım uyudum rahatİşin kötü yanı neredeyse 1-1,5 hafta oldu yapamıyorum bir şey ya öyle bir bağlanmış ki Basiret sanki ya tek Golden gidiyor ya ya böyle bir şey yok ya
Kiremite işemen gerekiyor dedim sana ciddi ciddi diyorsun ya ben giderim çatıya çıkarım işerim bak
Murocan sabah işe gidicem ben uyuyorum herkese iyi gecelerBak bugün de Harmanım yatmadım Sabah oldu yine bir şey yapamadım Dün sağ olsun bir dostum sevdiğim bir dostum destek oldu gittim ufak da olsa kurtardım uyudum rahat
İyi geceler apocan bu saate kadar yatmadın zatenMurocan sabah işe gidicem ben uyuyorum herkese iyi geceler