Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,161
14,021
113
Seni iyi tanıdığım için senin için konuşmadım buna emin ol genel konuşuyorum bazı karaktersizler için
Bende yalan yok murocan burda bazıları var yok olmuyor kaç gündür tık yok falan diyor ama bende herşey açık kimseden saklamam etmem

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,951
32,196
113
Abi kumardan hç kazanamayan gitsin sokakta misket oynasın:)
Abi kumardan hç kazanamayan gitsin sokakta misket oynasın:)
Vallahi Allah şahidim Ben kazansam en kötü en kötü diyorum Bir bir buçuk yapıyorum örnek veriyorum çıkıyorum biliyorsun alışverişe gidip geliyorum Sonra bayılıyorum fazlasında Gözüm Yok çünkü gözümü açamıyorum uyuyorum 😄😄

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,951
32,196
113
İşin kötü yanı neredeyse 1-1,5 hafta oldu yapamıyorum bir şey ya öyle bir bağlanmış ki Basiret sanki ya tek Golden gidiyor ya ya böyle bir şey yok ya

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,951
32,196
113
İşin kötü yanı neredeyse 1-1,5 hafta oldu yapamıyorum bir şey ya öyle bir bağlanmış ki Basiret sanki ya tek Golden gidiyor ya ya böyle bir şey yok ya
Bak bugün de Harmanım yatmadım Sabah oldu yine bir şey yapamadım Dün sağ olsun bir dostum sevdiğim bir dostum destek oldu gittim ufak da olsa kurtardım uyudum rahat

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,161
14,021
113
Yaaa ne duruyorsun işe tabi ama dikkat et rüzgar olmasın ters teper :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...