- 40,071
- 42,590
- 113
Pp yazıyorsun artik belliki dersini almissin puahaYa benim kaçırma gibi bir lüksüm yok en sevdiğim pp![]()
Pp yazıyorsun artik belliki dersini almissin puahaYa benim kaçırma gibi bir lüksüm yok en sevdiğim pp![]()
Muro'nun olduğu yer her yer islektirMaşallah konu aktif sürekli tükan işlek dayi😁
Tövbe tövbe ilk kime vereyim mi diyeyeyimSırayla et o zaman
HahahzhzhHHHzhhzhzHhHHHHzhHBeni gec muroyu mutlu et yeterli zaten bana sira gelmez puaha
HahahahahahaHhhahahahahahahaHHHhHahahahaTövbe tövbe ilk kime vereyim mi diyeyeyim![]()
Ne bilim ben samimiyet kurmuştuk inandimHarbi kansız mış adam @Devecibey neyine verdin ki kardeşim sen bu adama
Ilginç bi soz yaw😂😂Tövbe tövbe ilk kime vereyim mi diyeyeyim![]()
Asla Erhan abi vermemMüstahak sana 100 mesajli kişiye 3k vermek nedir kafayı mı yedin sen bosver giden gitmis zaten bir daha bu forumda kimseye borc felan sakin verme buda sana ders olsun
Paran olunca yaz bana bende iyi muhabbet ederim pauahNe bilim ben samimiyet kurmuştuk inandim
Ya gülmekten çenem yamuldu amTövbe tövbe ilk kime vereyim mi diyeyeyim![]()
Benle de samimiyetin var kardeşim biz istemiyoruz bir şey kimseden yapma böyle şeyler giden gittiNe bilim ben samimiyet kurmuştuk inandim
Tamam abi puhahahaParan olunca yaz bana bende iyi muhabbet ederim pauah
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi seviliyosun dayi 🫡Muro'nun olduğu yer her yer islektir
Gitti vallaBenle de samimiyetin var kardeşim biz istemiyoruz bir şey kimseden yapma böyle şeyler giden gitti
O Forum'a geliyor muydu Bu şahısAsla Erhan abi vermem
Ahmed bayan bir arkadaşım var benim 2 defa telefonda konıştursam seni köyü onun üzerine yaptırırsın vallaNe bilim ben samimiyet kurmuştuk inandim
Amin Kral adam kendini beğenmiş boş insanlarla karşılaştırmasın biziAllah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi seviliyosun dayi 🫡
Türkçemiz çok değişik ya her yere çekersinIlginç bi soz yaw😂😂