- 63,053
- 32,262
- 113
En son 12.48'de girmiş saat 1'e doğru bak profiline bak6 ay aynı evde yaşayan insanlar boşanıyor ahmedim düşme
En son 12.48'de girmiş saat 1'e doğru bak profiline bak6 ay aynı evde yaşayan insanlar boşanıyor ahmedim düşme
TM abiForumda Normalde yasak böyle şeyler forum karışmaz Bu şeylere Sen kendi işini kendin halledeceksin her zaman Başkan bildiriyor orada Para alışverişi muhabbeti borç alıp verme
Ama o kullanıcı unutmam hiçbir yerde barındırmam bu forumdaTM abi
Orası öyle tabi karakteri bozuksa nerde olduğunun önemi kalmıyor malesefSanal değil reel de birinde alacağım var gün boyu aradım cvp vermedi ve sabah 300tl muhtaç etti beni sanal reel farkettik karakter meselesi
Tam adı neEn son 12.48'de girmiş saat 1'e doğru bak profiline bak
Ulan Ahmet beni de taktın buna sen şimdiTM abi
Abi valla kafaya koydum şimdi yarın ibani arkadaşıma atacam o no filan çıkartacak yarın gece 12 ya kadar beklerim ondan sonra harekete gececemAma o kullanıcı unutmam hiçbir yerde barındırmam bu forumda
Malesef ve işin kötüsü bana enayi gözü ile bakıyor kandırdım enayiyi diyorOrası öyle tabi karakteri bozuksa nerde olduğunun önemi kalmıyor malesef
Abi muhattap olmayonUlan Ahmet beni de taktın buna sen şimdi
MajorkaTam adı ne
Ya 12.48'de giriş yapmış niye cevap vermemiş sana Forum'a giriş yapmış En Son Sana demiştim 11 miydi neydi giriş yapmış sonra şimdi baktım 12.48'de giriş yapmış sen bunu dönüş yapacağını mı zannediyorsun dahaAbi valla kafaya koydum şimdi yarın ibani arkadaşıma atacam o no filan çıkartacak yarın gece 12 ya kadar beklerim ondan sonra harekete gececem
Vay ben onun kalıbına ya asıl enayi babasıdır onun bu dünyaya getirerek nasıl bir pişmanlık içinde olduğunu düşünemiyorumMalesef ve işin kötüsü bana enayi gözü ile bakıyor kandırdım enayiyi diyor
Banlandıysa mesajları görür ama cevap yazamaz buraya girmeye çalıştığı saat görünür amaMajorka
Babanın ne suçu var malesef ne babalar nede çocuklar secim yapamıyor ne çıkarsa oVay ben onun kalıbına ya asıl enayi babasıdır onun bu dünyaya getirerek nasıl bir pişmanlık içinde olduğunu düşünemiyorum
Müstahak sana 100 mesajli kişiye 3k vermek nedir kafayı mı yedin sen bosver giden gitmis zaten bir daha bu forumda kimseye borc felan sakin verme buda sana ders olsunMajorka
Haklısın aslında babasından özür dilerimBabanın ne suçu var malesef ne babalar nede çocuklar secim yapamıyor ne çıkarsa o
Ya sen neredesin ya Kral adam görünmüyorsun hiç parayı buldun unuttun biziGeceniz güzel olsun 🫡