- 3,028
- 2,611
- 113
Aksiyon çoğalınca çok bi derin nefes alAllah razı olsun da Vallahi benim sağım solum belli olmaz Şaka maka bir yana da güzelliğinden ziyade onun için demiyorum her günüm aksiyon geçiyor bir yerde bir patlak verecek
Aksiyon çoğalınca çok bi derin nefes alAllah razı olsun da Vallahi benim sağım solum belli olmaz Şaka maka bir yana da güzelliğinden ziyade onun için demiyorum her günüm aksiyon geçiyor bir yerde bir patlak verecek
Nefes alacak hal mi kalmış bizdeAksiyon çoğalınca çok bi derin nefes al
Dün bir tane bir şeye denk geldim az kalsın ölüyordum kafam iyi ekmek arası bir şeyler yapmışım ekmeği yerken boğazımda kaldı ölüyordum zor çıkardım boğazımdanAksiyon çoğalınca çok bi derin nefes al
Aliyorsunki yaşıyorsun muroNefes alacak hal mi kalmış bizde
Abi bu Tarhan kendi konu açtı konuda bana ana bacı yaptıİlk maçtan takla attı salladım zaten onu ya
Gecmis olsunDün bir tane bir şeye denk geldim az kalsın ölüyordum kafam iyi ekmek arası bir şeyler yapmışım ekmeği yerken boğazımda kaldı ölüyordum zor çıkardım boğazımdan
Kim oAbi bu Tarhan kendi konu açtı konuda bana ana bacı yaptı
Tarhan abi konuda ana bacı yaptım zaten sana attım şimdi de dolandirildim daha başıma neler gelici ben bilmim
O birdaha gelmem diyen
Keç para gitti deveciTarhan abi konuda ana bacı yaptım zaten sana attım şimdi de dolandirildim daha başıma neler gelici ben bilmim
Öyle yapacam abi kendimde yakacam onuda valla ilk defa başıma geldi her gün aktif olan adam bugün aktif değil yarın beklerim çimlere yazarım ertesi günde karakola giderim zaten ben bitmisimO şu an bunları görüyordur git savcılığa beni dinle IBAN'ı var sende değil mi kendini de yak Onu da Yak hak etmiş
Bu nasıl nasihat muroO şu an bunları görüyordur git savcılığa beni dinle IBAN'ı var sende değil mi kendini de yak Onu da Yak hak etmiş
3kKeç para gitti deveci
Ha o gelmen diyen mi sana ana bacı düz gittiO birdaha gelmem diyen
Doğru söylüyor zaten öyle yapacamBu nasıl nasihat muro
Evet hatta banlandiHa o gelmen diyen mi sana ana bacı düz gitti
Başının gozunun sadakası olsun
O dolandırıcının forumda işi yok böyle dolandırıcılar milleti dolandırıyor ismi neydi bu dolandırıcınınBu nasıl nasihat muro
Sen bilmediğin tanımadığın adamlara neden güvenirsinEvet hatta banlandi
Ulen biz 300 bulamıyor ilginç valla😂O dolandırıcının forumda işi yok böyle dolandırıcılar milleti dolandırıyor ismi neydi bu dolandırıcının