Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

auditor87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,203
1,068
113

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,116
4,241
113
Bu söze imza atılır zaman her şeyi düzelyir falan külliyen yalan maalesef
Çok denedim kardeş zaman hicbir şeye iyi gelmiyor. Mesela ölen bir yakınını zamanla unutmuyorsun eger zaman ilacı olsaydı unuturdun ama unutamıyorsun sadece kabullenip yoluna devam ediyorsun . Kalp kırıklığı kalıcıdır izi silinmez

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,730
3,394
113
Çok denedim kardeş zaman hicbir şeye iyi gelmiyor. Mesela ölen bir yakınını zamanla unutmuyorsun eger zaman ilacı olsaydı unuturdun ama unutamıyorsun sadece kabullenip yoluna devam ediyorsun . Kalp kırıklığı kalıcıdır izi silinmez
Abi varya yakın olsak senle bir şişeyi devirmek isterim vallahi

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,412
2,118
113
Orası öyle ama işin sonunda dört odalı bir alanda tek kendinle yüzleşiyorsun kendine bakmalısın güçlü durmalısın kral herkese karşı böyle olmamalı hemen

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,282
32,379
113
Aynen öyle babamın kalbini kırmıştım söylüyordu bana ömür boyu bu unutmam o beni bitiriyor işte

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,116
4,241
113
Aynen öyle babamın kalbini kırmıştım söylüyordu bana ömür boyu bu unutmam o beni bitiriyor işte
Ben çocuklarıma hep söylüyorum ne olursa olsun beni bir gün arayacaksınız işte o zaman kimsenin dolduramayacağı bir boşlukta kaybolacaksınız diye ama bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor kardeş

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,282
32,379
113
Ben çocuklarıma hep söylüyorum ne olursa olsun beni bir gün arayacaksınız işte o zaman kimsenin dolduramayacağı bir boşlukta kaybolacaksınız diye ama bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor kardeş
Çok pişman olacaklar emo ben yaşamıyorum Bak buna inan hep aklımda o 😮‍💨

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,730
3,394
113
Abi bakın bunu soylemiyecektim o çocuklarına şöyle abi kıymetini bilsinler bende ana yok bana yok olması için neler verirdim biliyonmu bir tane pust dayım var onla uğraşıyorum hergun

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,116
4,241
113
Acı tecrübeler edinen her insan tecrübesizlere karşı bir öğretmendir aslında. Sen birilerini gittiği yanlış yoldan döndürmek için çabalarsın ama onlar o yanlışı yaşamadan idrak edemiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...