- 62,849
- 32,128
- 113
Max winle dönQUOTE="Muroo1988, post: 10409007, member: 46630"]
Ulan bir kere de aldım Bu sefer Sabahtan beri vermemişti Ekli dosyayı görüntüle 929830
[/QUOTE]
Allah belasını versin 88 lira verdi ya bende şans yok ya slot
Max winle dönQUOTE="Muroo1988, post: 10409007, member: 46630"]
Ulan bir kere de aldım Bu sefer Sabahtan beri vermemişti Ekli dosyayı görüntüle 929830
Neyse gece alirim bendd belki NBA oymarik88 lira verdi zaten
Onu da uçakta sıfırladım yemin ediyorumNeyse gece alirim bendd belki NBA oymarik
Murom selamın aleyküm nasılsın gardasm
Aleykümselam sen nasılsınMurom selamın aleyküm nasılsın gardasm
Yapay zekayla yapıyorlar abi onlariLan bu video moralimi düzeltti ya hoşuma gitti 😄😄😄
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Ama çok güzel yapmış Yapay ZekaYapay zekayla yapıyorlar abi onlari
He valla neler yapıyor bu yapay zeka abi bilsenAma çok güzel yapmış Yapay Zeka
Lan muro nasıl bir hayatı reva gördüler lan bana kardeş oğlum iki gün önce kaza yapmış başkasından duyuyorum lan beni nasıl yalnız bırakılar yav ben halen onlar için hayal kurarken telefonuma bile cevap vermeyecek kadar yalnız bıraktılar beniAma çok güzel yapmış Yapay Zeka
Bugunumuze şükür murom para olaydı bugün güzel maçlar vardı kupon yapardikAleykümselam sen nasılsın
Eyvallah Allah'a emanetsinNiye uzatıyorsun Ahmet seni severim Bak uzatma böyle şeyleri bir kere bir şey konuşuyorsam daha ikinci kelimeyi uzatma işim olmaz selam sabah vermeyen insanla
Vay arkadaş ya Ulan var ya Bu nasıl iştir ya vallahi senin kalbine göre versin Kral Vallahi üzüyorsun bizi yaLan muro nasıl bir hayatı reva gördüler lan bana kardeş oğlum iki gün önce kaza yapmış başkasından duyuyorum lan beni nasıl yalnız bırakılar yav ben halen onlar için hayal kurarken telefonuma bile cevap vermeyecek kadar yalnız bıraktılar beni
Sen de Allah'a emanetsinEyvallah Allah'a emanetsin
Çok geçmiş olsun çocukta bir şey var mıLan muro nasıl bir hayatı reva gördüler lan bana kardeş oğlum iki gün önce kaza yapmış başkasından duyuyorum lan beni nasıl yalnız bırakılar yav ben halen onlar için hayal kurarken telefonuma bile cevap vermeyecek kadar yalnız bıraktılar beni
Bende anlamadım dayı nasıl bir girdabın içine düşmüşümVay arkadaş ya Ulan var ya Bu nasıl iştir ya vallahi senin kalbine göre versin Kral Vallahi üzüyorsun bizi ya
Çocukla bir şey var mı emoBende anlamadım dayı nasıl bir girdabın içine düşmüşüm
Allah razı olsun valla motordan düşmüş elinin üstünden araba geçmiş parmaklarda kırıklar varmışÇok geçmiş olsun çocukta bir şey var mı
Allah şifalar versin Kral adam bir an önce İşine gücüne bak ne olursa olsun ayakta durmaya çalışAllah razı olsun valla motordan düşmüş elinin üstünden araba geçmiş parmaklarda kırıklar varmış
Geçmiş olsun dost Rabbim şafi ismiyle şifalar versinAllah razı olsun valla motordan düşmüş elinin üstünden araba geçmiş parmaklarda kırıklar varmış