- 7,651
- 3,323
- 113
He abi yav bitmiş keşke atsaydin sağlam 5 k 3 kat rahat cevrilirdi yav kaçırdık baligiLan o mesaj bana bir iki saat önce geldi bilseydim senin üye olmadığını atardım buraya ya
He abi yav bitmiş keşke atsaydin sağlam 5 k 3 kat rahat cevrilirdi yav kaçırdık baligiLan o mesaj bana bir iki saat önce geldi bilseydim senin üye olmadığını atardım buraya ya
O arada açılıyor senin üyelik oluşturmuşsun ya bekle bir ara Mesaj geldiği zaman sana gelir vesaire bana gelir alırsın o bonusu üyelik oluşturdun Ya verir işlem yapmaHe abi yav bitmiş keşke atsaydin sağlam 5 k 3 kat rahat cevrilirdi yav kaçırdık baligi
Tm abiO arada açılıyor senin üyelik oluşturmuşsun ya bekle bir ara Mesaj geldiği zaman sana gelir vesaire bana gelir alırsın o bonusu üyelik oluşturdun Ya verir işlem yapma
Dexin basketi biri geldiAslan Ahmet
Beni ilgilendirmez KralDexin basketi biri geldi
Dextermorgan abi bizim konuda tamaBeni ilgilendirmez Kral
Abi Bursa'nın gülü ruli abi nerde bugün hiç gozukmuyorBeni ilgilendirmez Kral
Niye uzatıyorsun Ahmet seni severim Bak uzatma böyle şeyleri bir kere bir şey konuşuyorsam daha ikinci kelimeyi uzatma işim olmaz selam sabah vermeyen insanlaDextermorgan abi bizim konuda tama
Bilmiyorum işi rast gitsinAbi Bursa'nın gülü ruli abi nerde bugün hiç gozukmuyor
Tamam abi kbNiye uzatıyorsun Ahmet seni severim Bak uzatma böyle şeyleri bir kere bir şey konuşuyorsam daha ikinci kelimeyi uzatma işim olmaz selam sabah vermeyen insanla
Yok abi ne mat ne JoJo 2 gündür alamiyorumŞu matı bugün alamadım hiç vermiyor Ahmet neden sen aldın mı bunu
Yok abi ne mat ne JoJo 2 gündür alamiyorum
Abi biz kendimize kumar oynayarak ceza vermiştik zaten
Ben görmedim yav neyse gidim mat jojo alım belki birşeyler verirUlan bir kere de aldım Bu sefer Sabahtan beri vermemişti Ekli dosyayı görüntüle 929830
88 lira verdi zatenBen görmedim yav neyse gidim mat jojo alım belki birşeyler verir