- 5,097
- 4,231
- 113
Allah razı olsun dayı ayağa kalkmaya çalışıyorum da her defasında en yakınlarım çelme takıp düşürüyorAllah şifalar versin Kral adam bir an önce İşine gücüne bak ne olursa olsun ayakta durmaya çalış
Allah razı olsun dayı ayağa kalkmaya çalışıyorum da her defasında en yakınlarım çelme takıp düşürüyorAllah şifalar versin Kral adam bir an önce İşine gücüne bak ne olursa olsun ayakta durmaya çalış
AmınGeçmiş olsun dost Rabbim şafi ismiyle şifalar versin
Allah razı olsun kardeşim varolGeçmiş olsun dost Rabbim şafi ismiyle şifalar versin
İyi niyetinden kaybediyorsun en yakınına güvenmeAllah razı olsun dayı ayağa kalkmaya çalışıyorum da her defasında en yakınlarım çelme takıp düşürüyor
Aynen öyle dostumİyi niyetinden kaybediyorsun en yakınına güvenme
Tamam Merhamet Bizde de var sende de var ama yeri geldiği zaman o Merhameti öldürmen lazımAynen öyle dostum
Geçmiş olsun abi sıkma caniniLan muro nasıl bir hayatı reva gördüler lan bana kardeş oğlum iki gün önce kaza yapmış başkasından duyuyorum lan beni nasıl yalnız bırakılar yav ben halen onlar için hayal kurarken telefonuma bile cevap vermeyecek kadar yalnız bıraktılar beni
Haklısın vallaTamam Merhamet Bizde de var sende de var ama yeri geldiği zaman o Merhameti öldürmen lazım
Allah razı olsun kardeşim sağolasınGeçmiş olsun abi sıkma canini
Zaman her şeyin ilacıdır emo zamana bırakAllah razı olsun kardeşim sağolasın
Zaman hicbir şeyin ilacı değil aslında kardeş biz kendimizi öyle kandırıyoruz sadece zamanla kabullenmeyi öğreniyoruz ama sorunlar bizimle devam ediyorZaman her şeyin ilacıdır emo zamana bırak
Abi sana bir şey soylummu böyle yapma kendine isyan etme bir şey geçmez eline abi istersen 10 yıl isyan et bir şeyler yapmaya çalış abiZaman hicbir şeyin ilacı değil aslında kardeş biz kendimizi öyle kandırıyoruz sadece zamanla kabullenmeyi öğreniyoruz ama sorunlar bizimle devam ediyor
İsyan değil kardeş emeklerinin zayi olmasıAbi sana bir şey soylummu böyle yapma kendine isyan etme bir şey geçmez eline abi istersen 10 yıl isyan et bir şeyler yapmaya çalış abi
Vallahi anlasak yardımcı oluruz 300 de sıkıntı yok istemeyiz anlamıyoruz kiDostlar merhaba 3d kartım ile ne yapıp nakite çevirebilir im method verene 300 TL trx
Nasıl 3 d kart secursmiDostlar merhaba 3d kartım ile ne yapıp nakite çevirebilir im method verene 300 TL trx
Limiti şöyle ben hallederim sanaVallahi anlasak yardımcı oluruz 300 de sıkıntı yok istemeyiz anlamıyoruz ki
Bu söze imza atılır zaman her şeyi düzelyir falan külliyen yalan maalesefZaman hicbir şeyin ilacı değil aslında kardeş biz kendimizi öyle kandırıyoruz sadece zamanla kabullenmeyi öğreniyoruz ama sorunlar bizimle devam ediyor
Yukarıda yazmış söyle yardımcı ol biraz biliyorsanLimiti şöyle ben hallederim sana