- 7,730
- 3,394
- 113
TM abi hele dm atım konuyu kirletmiyejYukarıda yazmış söyle yardımcı ol biraz biliyorsan
TM abi hele dm atım konuyu kirletmiyejYukarıda yazmış söyle yardımcı ol biraz biliyorsan
Doğru kendimizi kandırıyoruz Gerçi buBu söze imza atılır zaman her şeyi düzelyir falan külliyen yalan maalesef
Vallahi anlasak yardımcı oluruz 300 de sıkıntı yok istemeyiz anlamıyoruz ki
Sana bir numara vercem yazarsın ona ben her ay metrolpolcwrd bozuyorum kredi kartı da bozuyor bildiğim kadarıylaDostlar merhaba 3d kartım ile ne yapıp nakite çevirebilir im method verene 300 TL trx
Dm'den yazı bu konuya yazmayın KralSana bir numara vercem yazarsın ona ben her ay metrolpolcwrd bozuyorum kredi kartı da bozuyor bildiğim kadarıyla
Çok denedim kardeş zaman hicbir şeye iyi gelmiyor. Mesela ölen bir yakınını zamanla unutmuyorsun eger zaman ilacı olsaydı unuturdun ama unutamıyorsun sadece kabullenip yoluna devam ediyorsun . Kalp kırıklığı kalıcıdır izi silinmezBu söze imza atılır zaman her şeyi düzelyir falan külliyen yalan maalesef
Abi varya yakın olsak senle bir şişeyi devirmek isterim vallahiÇok denedim kardeş zaman hicbir şeye iyi gelmiyor. Mesela ölen bir yakınını zamanla unutmuyorsun eger zaman ilacı olsaydı unuturdun ama unutamıyorsun sadece kabullenip yoluna devam ediyorsun . Kalp kırıklığı kalıcıdır izi silinmez
Orası öyle ama işin sonunda dört odalı bir alanda tek kendinle yüzleşiyorsun kendine bakmalısın güçlü durmalısın kral herkese karşı böyle olmamalı hemenÇok denedim kardeş zaman hicbir şeye iyi gelmiyor. Mesela ölen bir yakınını zamanla unutmuyorsun eger zaman ilacı olsaydı unuturdun ama unutamıyorsun sadece kabullenip yoluna devam ediyorsun . Kalp kırıklığı kalıcıdır izi silinmez
Aynen öyle babamın kalbini kırmıştım söylüyordu bana ömür boyu bu unutmam o beni bitiriyor işteÇok denedim kardeş zaman hicbir şeye iyi gelmiyor. Mesela ölen bir yakınını zamanla unutmuyorsun eger zaman ilacı olsaydı unuturdun ama unutamıyorsun sadece kabullenip yoluna devam ediyorsun . Kalp kırıklığı kalıcıdır izi silinmez
Ben bırakalı 15 sene oldu dostum ama ortamına göre hareket ederim sıkıntı yok. Bazen keşke diyorum bırakmasaydım çünkü ya kaderin güzel olacak ya da kafan .. başka türlü olmuyorAbi varya yakın olsak senle bir şişeyi devirmek isterim vallahi
Biz de kafamız güzelliğini seçtik bu hayattaBen bırakalı 15 sene oldu dostum ama ortamına göre hareket ederim sıkıntı yok. Bazen keşke diyorum bırakmasaydım çünkü ya kaderin güzel olacak ya da kafan .. başka türlü olmuyor
Ben çocuklarıma hep söylüyorum ne olursa olsun beni bir gün arayacaksınız işte o zaman kimsenin dolduramayacağı bir boşlukta kaybolacaksınız diye ama bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor kardeşAynen öyle babamın kalbini kırmıştım söylüyordu bana ömür boyu bu unutmam o beni bitiriyor işte
Çok pişman olacaklar emo ben yaşamıyorum Bak buna inan hep aklımda o 😮💨Ben çocuklarıma hep söylüyorum ne olursa olsun beni bir gün arayacaksınız işte o zaman kimsenin dolduramayacağı bir boşlukta kaybolacaksınız diye ama bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor kardeş
Abi bakın bunu soylemiyecektim o çocuklarına şöyle abi kıymetini bilsinler bende ana yok bana yok olması için neler verirdim biliyonmu bir tane pust dayım var onla uğraşıyorum hergunÇok pişman olacaklar emo ben yaşamıyorum Bak buna inan hep aklımda o 😮💨
Ana baba gelmez be 😮💨Abi bakın bunu soylemiyecektim o çocuklarına şöyle abi kıymetini bilsinler bende ana yok bana yok olması için neler verirdim biliyonmu bir tane pust dayım var onla uğraşıyorum hergun
Gelmiyor zaten abi varsa kıymetini bilin valla giderlerse ondan sonra kıymet bilmeyin sonra çok kafanızı duvara vurursunuzAna baba gelmez be 😮💨
Acı tecrübeler edinen her insan tecrübesizlere karşı bir öğretmendir aslında. Sen birilerini gittiği yanlış yoldan döndürmek için çabalarsın ama onlar o yanlışı yaşamadan idrak edemiyorlarÇok pişman olacaklar emo ben yaşamıyorum Bak buna inan hep aklımda o 😮💨
Abi bizim bir abidede vardı haftada bir imza atıyordu istediği yere gidiyordu senin ki haftada kaç gunDenetim serbestlik yemiş Hayallerim Var Benim ne zaman mutluluğu yakalasam takibe alınıyom