- 63,023
- 32,231
- 113
Kankan rol açmıs barirosHesabi kapatırım ama 1 2 milyon para kazanmam lazım 100 150 yi daha 1 ay önce bulup kaybettim kesmiyor o paralar beni maalesef
Kankan rol açmıs barirosHesabi kapatırım ama 1 2 milyon para kazanmam lazım 100 150 yi daha 1 ay önce bulup kaybettim kesmiyor o paralar beni maalesef
Ahmet lambaya püf de soğusunBen 35 e kapatırım hemen
PüfAhmet lambaya püf de soğusun
Gecen gündüzüne karışmış pokerciBeyler ben kaçar herkese hayırlı geceler film izleyip sızarım akşam görüşürüz
Dedektif olmuşsun he ahmedim düşme dönüşme 🤣 takılma
Aynen bu aralar tadı tuzu yok amaKankan rol açmıs bariros
Bugün bir şey gördüm 2 kalık ifşamı ifşa diyordu kimleri buAynen bu aralar tadı tuzu yok ama
İfşa olduk 🤣Bugün bir şey gördüm 2 kalık ifşamı ifşa diyordu kimleri bu
Forumda çok kişiye destek olan biri hatta çok iyi niyetli biri sürekli millet onun bu zafindan yararlanıp borc istiyorlar sonra vermiyorlar bu adam da hakli olarak İsyan ediyor dost ben kimler olduğunu biliyorum ama açıklamak istemiyorumBugün bir şey gördüm 2 kalık ifşamı ifşa diyordu kimleri bu
Borç alıp da vermeyen namussuzdur bu kadar netForumda çok kişiye destek olan biri hatta çok iyi niyetli biri sürekli millet onun bu zafindan yararlanıp borc istiyorlar sonra vermiyorlar bu adam da hakli olarak İsyan ediyor dost ben kimler olduğunu biliyorum ama açıklamak istemiyorum
Adam dusun ki dost 2k para için bile gelsin bana sovsun diyor ben insan olarak utandım valla neyse demekki karakterden yoksun çok insan varmış 2 kuruş para için bile bu lafları yutabilen kendini insan zanneden mahlukatlar varmış tek diyeceğim şey Allah ıslah etsin onlarıBorç alıp da vermeyen namussuzdur bu kadar net
Sen cut ile mi atıştın en sonAdam dusun ki dost 2k para için bile gelsin bana sovsun diyor ben insan olarak utandım valla neyse demekki karakterden yoksun çok insan varmış 2 kuruş para için bile bu lafları yutabilen kendini insan zanneden mahlukatlar varmış tek diyeceğim şey Allah ıslah etsin onları
Bu adamdan borç alıp vermiylermumisAdam dusun ki dost 2k para için bile gelsin bana sovsun diyor ben insan olarak utandım valla neyse demekki karakterden yoksun çok insan varmış 2 kuruş para için bile bu lafları yutabilen kendini insan zanneden mahlukatlar varmış tek diyeceğim şey Allah ıslah etsin onları
Deveci bana Borcun yok dimi 🤣Bu adamdan borç alıp vermiylermumis
Yok abi unutmuş olabilirim ama valla benim birine tek 400 borcum var bu Vera yüzünden 50 lira daha birine oldu varmiDeveci bana Borcun yok dimi 🤣
Klavye erkeği Allah in sarhoşu iste ben ona kötü bir laf bile etmedim baktım bana ve loser e küfür etti shel hemen konuya gelip 3 gün ban atti ondan sonra ben hesabi kapadım sinirden dayanamıyorum çünkü bu tür insanları görünce laf yapıyorlar ben kimsenin ailesine sövecek insan değilim ee sen de biliyorsun ki sanalda herkes erkek laf ebeliği yapıyorlar reelde olsak cesaret edebilirler mi senceSen cut ile mi atıştın en son