Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Beyler az önce pusuladan çekim talebi verdim 200 bin ne zaman gelir kaç dakka da ?
Ne bilelim la senin paranın bekcisimiyiz artist artist konuşma konuda 200 bin mis git 100 milyon cek pusulanin finans ekibimiyiz la biz

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,087
32,284
113
Klavye erkeği Allah in sarhoşu iste ben ona kötü bir laf bile etmedim baktım bana ve loser e küfür etti shel hemen konuya gelip 3 gün ban atti ondan sonra ben hesabi kapadım sinirden dayanamıyorum çünkü bu tür insanları görünce laf yapıyorlar ben kimsenin ailesine sövecek insan değilim ee sen de biliyorsun ki sanalda herkes erkek laf ebeliği yapıyorlar reelde olsak cesaret edebilirler mi sence
Sana güzel bir fırsat sunayım mı ben Denetim serbestlik görüyorum ya Bu arkadaşla orada görüştüm evine gittim oturmuşluğum var bir gün net evinin adresine kadar biliyorum gel yanıma söz veriyorum seni evinin adresine kadar götüreceğim o ib

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,675
3,339
113
Sana güzel bir fırsat sunayım mı ben Denetim serbestlik görüyorum ya Bu arkadaşla orada görüştüm evine gittim oturmuşluğum var bir gün net evinin adresine kadar biliyorum gel yanıma söz veriyorum seni evinin adresine kadar götüreceğim o ib
Abi dur lo 5 yıl daha suç islemiycin

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Allahın sarhoşu onlan kavga bile edilmez çünkü ayakta bile durmaz denk bir kavga bile olmaz bide ben uzakta yaşıyorum bir bok torbası için oralara kadar gelemem dost

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,760
2,398
113
Suç değil ki adresine götüreceğim cuta beni gördü iyi tanır beni bugün beni de deli etmişti bir gün görüşmüştüm zaten kolpacının önde gideni
Geleyim bursadan İstanbula muroo dayı farketmez yatırayım onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...