Var kardeşim yüzüne vurmak istemedim burada belki anlar diye yok anlamamışsın şaka lan şakaYok abi unutmuş olabilirim ama valla benim birine tek 400 borcum var bu Vera yüzünden 50 lira daha birine oldu varmi
Adam parasını alana kadar gobegi çatlıyor diyelimBu adamdan borç alıp vermiylermumis
Abi benim bir tahminim var ins o degildirAdam parasını alana kadar gobegi çatlıyor diyelim
Zamanı gelince atarlar dostBeyler az önce pusuladan çekim talebi verdim 200 bin ne zaman gelir kaç dakka da ?
Ne bilelim la senin paranın bekcisimiyiz artist artist konuşma konuda 200 bin mis git 100 milyon cek pusulanin finans ekibimiyiz la bizBeyler az önce pusuladan çekim talebi verdim 200 bin ne zaman gelir kaç dakka da ?
Sana güzel bir fırsat sunayım mı ben Denetim serbestlik görüyorum ya Bu arkadaşla orada görüştüm evine gittim oturmuşluğum var bir gün net evinin adresine kadar biliyorum gel yanıma söz veriyorum seni evinin adresine kadar götüreceğim o ibKlavye erkeği Allah in sarhoşu iste ben ona kötü bir laf bile etmedim baktım bana ve loser e küfür etti shel hemen konuya gelip 3 gün ban atti ondan sonra ben hesabi kapadım sinirden dayanamıyorum çünkü bu tür insanları görünce laf yapıyorlar ben kimsenin ailesine sövecek insan değilim ee sen de biliyorsun ki sanalda herkes erkek laf ebeliği yapıyorlar reelde olsak cesaret edebilirler mi sence
Deveci 1 değil ki ama merak ettim kim bakalım bu kez nasıl bir isim verceen puaabAbi benim bir tahminim var ins o degildir
Nereden bileceğiz ki biz Kral pusulaya bir sorsanaBeyler az önce pusuladan çekim talebi verdim 200 bin ne zaman gelir kaç dakka da ?
Abi dur lo 5 yıl daha suç islemiycinSana güzel bir fırsat sunayım mı ben Denetim serbestlik görüyorum ya Bu arkadaşla orada görüştüm evine gittim oturmuşluğum var bir gün net evinin adresine kadar biliyorum gel yanıma söz veriyorum seni evinin adresine kadar götüreceğim o ib
Yok abi ben vermimDeveci 1 değil ki ama merak ettim kim bakalım bu kez nasıl bir isim verceen puaab
Kanka teyit için arıyorlarmı bu saatte aramazlar diye düşünüyorumZamanı gelince atarlar dost
Suç değil ki adresine götüreceğim cuta beni gördü iyi tanır beni bugün beni de deli etmişti bir gün görüşmüştüm zaten kolpacının önde gideniAbi dur lo 5 yıl daha suç islemiycin
5 dk atar hadi sil yorumunu şimdiBeyler az önce pusuladan çekim talebi verdim 200 bin ne zaman gelir kaç dakka da ?
Sinirlenme kanka gerek yokNe bilelim la senin paranın bekcisimiyiz artist artist konuşma konuda 200 bin mis git 100 milyon cek pusulanin finans ekibimiyiz la biz
Babacım hadi gitKanka teyit için arıyorlarmı bu saatte aramazlar diye düşünüyorum
Allahın sarhoşu onlan kavga bile edilmez çünkü ayakta bile durmaz denk bir kavga bile olmaz bide ben uzakta yaşıyorum bir bok torbası için oralara kadar gelemem dostSana güzel bir fırsat sunayım mı ben Denetim serbestlik görüyorum ya Bu arkadaşla orada görüştüm evine gittim oturmuşluğum var bir gün net evinin adresine kadar biliyorum gel yanıma söz veriyorum seni evinin adresine kadar götüreceğim o ib
Yok ben bilgilerini verdim sabah 9.61 gece ariycaklar uyumaSinirlenme kanka gerek yok
Geleyim bursadan İstanbula muroo dayı farketmez yatırayım onuSuç değil ki adresine götüreceğim cuta beni gördü iyi tanır beni bugün beni de deli etmişti bir gün görüşmüştüm zaten kolpacının önde gideni
Adamsın Kral bir tane vursan ikinciyi vurmazsın ki onaGeleyim bursadan İstanbula muroo dayı farketmez yatırayım onu